Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Bérelj irodahelyiséget, akár csak 1 napra vagy néhány órára!

2020. október 20. 08:49 - KB_Dorka

A COVID-19 járványhelyzet mindenkinek feladta a leckét, mindegy melyik szektort nézzük. A sokakat érintő home-office kényelmes megoldás és számtalan előnye van, de a személyes találkozókat nem szabad teljesen elhanyagolni. Valószínűleg sokan nem hallottak még arról a lehetőségről, hogy egy irodát nem kell fix szerződéssel, hónapokra kibérelni, ami jelen helyzetben anyagilag sem éri meg. Erre a problémára bemutatunk egy innovatív megoldást, melyet elsőként a Rátót Center kínál Budapesten!

image1.jpeg

Ha nem szeretnénk elköteleződni és hosszú távon fizetni egy irodahelyiségért, amit ki se tudunk használni a vírushelyzet miatt, akkor a Rátót Center kínálta lehetőség ideális választás lehet. Itt is megvannak a közösségi iroda előnyei, de külön irodahelyiségekben. A nagy és nyitható ablakok biztosítják a megfelelő légmozgást a szobákban, valamint a kellő távolságot is be tudjuk tartani a nagy tereknek köszönhetően.

A home-office alkalmazása kényelmes megoldás, de, ha otthon van a család is, akkor nem mindig biztosított a koncentrációt igénylő nyugalmas munkavégzés, vagy a háttérzajtól mentes online megbeszélés. Sőt, alkalmanként érzékelhető, hogy az online/emailben folytatott kommunikáció félreértéshez vezet, így állítom, hogy a személyes találkozás és kapcsolattartás elengedhetetlen feltétele annak, hogy a munkafolyamatok zökkenőmentesen haladjanak. De egy új üzlet megkötéséhez is elengedhetetlen a személyes benyomás, tárgyalás, amelynek jellege, a diszkréció miatt szintén hasznosnak bizonyulhat egy rendelkezésre álló alkalmi irodai környezet. Nem mellékes az a probléma sem, ami sok háztartásban jelen lehet, hogy ha mind a két fél otthonról dolgozik nem tudnak külön helyiségben nyugodtan tevékenykedni, mert nincs elég hely hozzá. Szakértők véleményezték a helyzetet, miszerint az emberek belefáradtak a home office-ba és jól esik nekik visszamenni az irodába, erről a részletes cikk itt érhető el.

A Rátót Centerben napi pár ezer forintért, már bérelhetünk egy bútorozott szobát, ahol zavartalanul dolgozhatunk, de akár heti 1 napot érdemes rászánni arra is, hogy a meetingeket és csapattalálkozókat vagy konferenciákat megejtsük. A bérbeadó azokat, akik rendszeresen vennének igénybe rövid időszakra bérelhető helyiségeket, 90 napon belül rugalmasan felhasználható, 7, 10, 12, 14 vagy 30 napos bérletekkel is várja. Az irodaház kedvező megközelítéssel a 14. kerületben található a Rátót utca 18-20 szám alatt, ahol 15-30 m2-es irodák várják az újszerű lehetőség után érdeklődőket.  Az irodaházban az íróasztalokon és kényelmes irodai székeken túl, babzsákok, WIFI, nyomtatási lehetőség, flipchart, projektor és egyéb szolgáltatási lehetőség, tea, kávé és ásványvíz, valamint két berendezett tárgyaló biztosítják a gördülékeny munkavégzést. Igény esetén székhely bejelentési, valamint cégtábla kihelyezési lehetőség adott a bérlőknek. Ugyancsak fontos, hogy az ingatlan zárt udvarán saját parkolók állnak rendelkezésre, amelyek közül szobánként egyet a több napos bérletek esetén ingyen biztosítanak.  

image5.jpeg

Az irodaházban minden nap takarítanak és minden használat után fertőtlenítenek, hogy biztonságos környezetben dolgozhassanak a bérlők. Az érkezőknek a bejáratnál kézfertőtlenítő áll rendelkezésre, és szájmaszk is igényelhető. Az épületben a portaszolgálathoz a nap 24 órájában fordulhatunk segítségért, míg a napközbeni étkezést színvonalas hideg és meleg ételeket és italokat kínáló büfé, a kényelmes fogyasztást pedig a berendezett és felszerelt konyha helyiség könnyíti meg.

További részletek és elérhetőség ezen a linken érhető el.

3 komment

Nézz körül egy modern, városias lakóparkban!

2020. október 15. 08:14 - KB_Dorka

Budapest egyik legérdekesebb lakóparkja kínál különleges lehetőséget a lakáskeresők számára: a Metrodom nyílt napot tart a City Home L-M ütemén! Látogass el 2020. október 16-17-én a nyílt napra és tedd fel személyesen kérdéseidet értékesítőiknek!

mtrdmcitylm_mwp_4596.jpg

Október 16-án, pénteken és 17-én, szombaton 10:00 és 17:00 óra között minden érdeklődőt szeretettel vár Ferencváros egyik legújabb lakóparkja. Ezen a két napon az érdeklődők bejárhatják a kész épületet, megtekinthetnek egy mintalakást, valamint a közösségi tereket. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogy néz ki élőben jövőbeli otthonod, regisztrálj az eseményre!

A Metrodom City Home az egyik legnagyobb, egységes arculattal rendelkező fejlesztés a IX. kerületben, amelynek építését 2009-ben kezdték meg és 2020-ra az utolsó két ütem, az L-M lakótömb is átadásra kerül. A ház építése során a fejlesztők nagy gondot fordítottak arra, hogy a lakópark olyan közösségi tereket is magába foglaljon, ahol az itt élők bármikor kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek, gyermekeikkel együtt.

Az épület tetején található közösségi nappaliban bármikor összejöhetnek és beszélgethetnek a lakók, így az ide költöző családok jó kapcsolatot alakíthatnak ki egymással. A lakópark tetején ráadásul emellett egy parkosított tetőteraszt is találunk, ahol, amellett, hogy pihenhetünk, kisebb összejöveteleket is tarthatunk, akár saját baráti társasággal, és még grillezésre is lehetőség nyílik a biztonságosan kialakított grillsaroknak köszönhetően.

A nyílt napon megnézhetjük a berendezett mintalakást a beépített bútorokkal és ötletes megoldásokkal, amelyekből izgalmas ötleteket meríthetünk majd saját otthonunk berendezését illetően. Sokak számára nehezen elképzelhető egy üres lakásról, hogy majd hogyan is fog kinézni bútorozás után, a Metrodom éppen ebben szeretne segítséget nyújtani, hogy a lehető legtöbbet tudjuk majd kihozni új otthonunkból. A lakások most rendkívüli akció keretén belül akár 2-4 millió forintos kedvezménnyel is megvásárolhatóak!

Az alábbi videó remekül bemutatja a társasház minden fontos szegletét:

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára!

3 komment

Legolcsóbb lakások Budapesten! Csapj le rájuk

2020. október 13. 10:15 - KB_Dorka

Több év belvárosban élés után sokan döntenek úgy, hogy nyugodtabb környezetben szeretnék tölteni a mindennapjaikat. Látható is a tendencia és a természetes vándorlás, miszerint a fiatal pályakezdők az életbe, nyüzsgésbe szeretnének élni, ahol minden gyalogtávolságon belül elérhető, akik pedig szeretnék elkezdeni saját családi életüket vagy már nem bírják tovább a belváros zaját, kiköltöznek a külvárosba. Azoknak szeretnénk segíteni mai válogatásunkkal, akik pont ebben az életszakaszban vannak és elgondolkodtak rajta, milyen jó is lenne egy saját ház kis kerttel.

Az azonnal költözhető bútorozott házakért olvass tovább.

XX. kerület

A 20. kerület Pesterzsébet egyik csendes utcájában eladó egy 29 m2-es családi ház. 3 éve a házat teljesen felújították, új nyílászárókat, biztonsági ajtót és vezetékeket szereltek be. Igényesen karbantartott és berendezett 1 szobás ház. A házban található teljes bútorzat beleértve a konyhabútort és a kiegészítőket is ajándék a jelenlegi tulajdonosoktól, melyért mindössze 16,4 millió forint vételár megfizetése szükséges.

XXI. kerület

Csepelen a Petőfi utcában kínálnak megvételre egy sorházi lakást 19,9 millió forintért. A ház alapterülete 43 m2, ami egy konyhából, egy nagy nappaliból és egy galériából tevődik össze. Szép és igényes bútorokkal lett berendezve ügyelve arra, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni a lakásból. Az ingatlanhoz tarozó kert 62 m2, ahol egy kerti sütögetőt találunk, valamint a nagy nyári melegben kellemesen hűsölhetünk a házhoz épített fedett teraszon.

XIX. kerület

Kispest Óvárosi részén egy 4 lakásos rendezett udvarban eladó egy 46 m2-es lakás 21,9 millió forintért. 2019-ben teljeskörűen felújították, ennek köszönhetően új nyílászárók és egy biztonsági ajtó lett beszerelve. A ház bútorzata modern és igényes, a legtöbb hely kihasználására törekedtek, így az egy szobás lakás egy teljesen komfortos házrésszé alakult. A ház saját terasszal is rendelkezik, mely a közös udvarra néz, de okos ötletekkel ezt is teljesen intimmé tudjuk varázsolni.

1 komment

Nyílt nap a Metrodom City Home lakóparkban!

2020. október 08. 10:43 - KB_Dorka

Átadták a 2009 óta fejlesztés alatt álló City Home legutolsó, L-M ütemét! A 9. kerületben a lakópark kiépülésével egy új, modern városnegyed jött létre, ahol minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelő otthont. Regisztráljon és jöjjön el a nyílt napra október 16-17-én és nézze meg a főváros új városnegyedét!

Belvárosias hangulat

A City Home lakópark Középső-Ferencvárosban található, mely az elmúlt 20 évben rohamtempóban alakult át, köszönhetően a jól átgondolt rehabilitációnak. Ennek eredményeképpen a fővárosban élők vagy az ide látogatók is szívesen töltenek el időt a város ezen részén. Az új városnegyed a belváros hangulatát idézi, ugyanis gyalogtávolságban elérünk mindent a környéken. A lakópark közelében számos látnivaló és kikapcsolódási lehetőség van, többek között a Millenniumi Kulturális Központ a Nemzeti Színházzal és a Ludwig Múzeummal.

Legyen szó ügyintézésről vagy bevásárlásról, a Lurdy házban mindent megtalálunk, amire szükségünk van, ráadásul a pláza pár perces sétával elérhető.

A lakópark építése során új utak, utcák jöttek létre, melyek mindegyike díszburkolatot kapott, az utcafrontokon pedig üzletek nyílhatnak új munkahelyeket teremtve.

Okosotthonok

A ház 9 emelete mellett az egyik saroktömb 5 szintes, annak érdekében, hogy a lakások kellően világosak legyenek. Összesen 349 új otthon található a két új ütemen, ahol az 1-2 szobás lakások mellett 3-4 szobás, nagyobb családosok számára alkalmas lakások közül lehet válogatni. Most érdemes megnézni az elérhető lakások listáját, mert 2 vagy annál több szobás lakás vásárlása esetén 2 vagy 4 millió forint kedvezmény járhat.

A lakásokban az okosotthon rendszer beszerelésével a szobák hűtése és fűtése is igen egyszerű és gazdaságos, valamint a nyílászárók és a világítótestek állapotának kezelése is könnyedén irányítható, akár távolról, egy mobiltelefon segítségével is. A City Home L-M épületeibe a korábbi ütemekhez képest már arcfelismerő videókaputelefon is beépítésre került, amely automatikusan engedi be a lakóparkba a haza érkezőt.

teto.jpg

Közösségi terek és mélygarázs

Számos olyan tér található a City Home L-M-en, amelyet valamennyi lakó használhat szabadidejében, ilyen pl. a tetőterasz, ahol a fiatalok és idősebbek egyaránt pihenhetnek a grillező- vagy napozóteraszon. A tetőterasz mellett a zárt, közösségi nappali is az ott élők kedvenc pontjává válhat. A lakóparkhoz tartozik egy játszótér, ahol biztonságos játékok és parkosított környezet garantálják az önfeledt szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

kozossegi.jpg

A Metrodom a ház -1. szintjén és a földszinten mélygarázst alakított ki, amelyek külön megvásárolhatók az autóval közlekedők számára.

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára!

Szólj hozzá!

Ezt kapod Budapesten 20 millió Ft-ért

2020. október 06. 10:11 - KB_Dorka

Kíváncsi vagy, mit vehetsz ma Budapesten 20 millió forintból? Ebben a cikkben összeszedtük a legjobb ajánlatokat, van köztük belvárosi, de találunk a külsőbb kerületekben, jó környezetben is lakásokat. Ezek az ingatlanok kíválóak befektetésnek hosszú távra vagy fiataloknak, pályakezdőknek ugródeszkának. A lakások előnye, hogy kíválóan megközelíthetőek tömegközlekedéssel, így mentesülnek a lakók a csúcsforgalomban való araszolástól.

1. X. kerület

A 10. kerületben Kőbánya Városközpotjában eladó ez a téglalakás 18,9 millió forintért. Az ingatlan a földszinten helyezkedik el, belső kialakítása praktikus és élhető mind a 36 m2-en. A felújítás során szép új garnitúrát kapott a konyha és a falakra tapéták kerültek. Az étkezős konyhán kívül egy nagy szobát találunk, egy fürdőszobát és egy nagyon hasznos tárolót, amit spejznek is használhatunk. Elhelyezkedése kíváló, közel van a Kőbánya Kispest metró és vasútállomás, ahonnan számtalan busz is indul a belváros és a külsőbb kerületek irányába.

2. VII. kerület

Fiataloknak kíváló lehetőség a Keleti Pályaudvar közelében a belvárosban ez a 30 m2-es galériás lakás 19,9 millió forintért. Ennek a galériának köszönhetően, olyan mintha 2 szoba tartozna az ingatlanhoz, mert a 12 m2-es felső rész egy teljes értékű hálószobának felel meg. Az ingatlan bútorozatlan állapotban vásárolható meg, így még több lehetőséget rejt magában. Frekventált helyen található és minden gyalogtávolságra elérhető, ami a mindennapokban szükséges, bolt, posta, bevásárolóközpont. A ház bejáratához közel lévő busz és troli megálló teszi egyszerűbbé a hétköznapokat.

3. IV. kerület

A 4. kerület Tinódi utcában kínálnak megvételre egy 28 m2-es kertkapcsolatos lakást. A belső udvaros társasházban, minden ingatlanhoz tartozik egy elkülönített kis kert rész, ami nagyban emeli a lakók komfort érzetét. Az épület jó környéken található és remek a megközelítése köszönhetően a Váci út közelségének, ahol a M3 metró megállóját találjuk, valamint a busz és troli járatoknak. A lakás vételárát képzi a konyhabútor és a 8 m2-es tároló helyiség is, így az ára mindössze 17,9 millió forint.

4. XVIII. kerület

Az ÖKO programban részt vett panel házban eladó 35 m2-es lakás 19,5 millió forintért. A program keretén belül a lakás új ablakokat és nyílászárókat kapott, így már műanyag, jobban hangszigetelt és szúnyoghálóval ellátott ablakok kerültek beépítésre. A lakás a 10. emeleten helyezkedik el és szép panorámája van a kertvárosra. A hálószobán és nappalin kívül plusz egy helyiség áll rendelkezésre, melyet kedvünk szerint rendezhetünk be étkezőnek vagy dolgozószobának.

5. XXI. kerület

Csepelen a Szent Imre tértől 5 percre eladó egy 5 lakásos társasházban saját kertkapcsolattal rendelkező 38 m2-es ingatlan 19,9 millió forintért. Felosztása kedvező egy konyhából, nagy szobából, fürdőszobából és egy különálló mellékhelyiségből áll. Kerítéssel elkerített részen élvezhetjk a napsütést saját kertünkben, de ha nagyobb rendezvényt vagy kerti sütögetést rendeznénk, akkor a közös kertet is használhatjük. A házhoz tartozik egy táróó is, amit kívülről lehet megközelíteni. 

 

1 komment

Ide menekülj a város zajától, házak 5 millió Ft-ig

2020. szeptember 29. 10:04 - KB_Dorka

Ha eleged van a nyüzsgésből, rohanásból és zajból akkor mindenképp olvasd el cikkünket. Összeszedtük az ország legolcsóbb házait messze a várostól, ahol a légszennyezettség minimális és a mindennapok lelassulva, nyugodtan telnek. Sok olyan történetet hallani, hogy valaki több év városban élés után úgy dönt, hogy elköltözik vidékre, egy kis faluba maga mögött hagyva addigi életét és új kihívások elé nézve megtalálja a helyét egy kis településen. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat, ahova akár egyből be is lehet költözni.

1. Marcali

Marcali Somogy megyében, a Balatontól 14 km-re délre fekszik. Itt található ez a mesébe illő házikó nem egész 5 millió forintért. Az 1300 m2-es telken telepített szőlő és gyümölcsfák állnak, melyeket az ingatlanhoz tartozó felszereléssel fel is tudunk dolgozni. A ház mellett egy úgynevezett pipázó található, ahol kerti sütögetést szervezhetünk, emellett a nagy kertben számtalan lehetőség adott a kikapcsolódásra vagy sportolásra. Az ingatlan ugyan csak 2 szobás, de könnyedén tovább bővíthető még szobákkal vagy egyéb helyiségekkel.

2. Elek

3,9 millió forintért vásárolható meg ez a családi ház Eleken. A település nagyon közel a román határhoz található kb. 4500 lakossal. A telek, amelyen a ház és a hozzá tartozó gazdasági épület fekszik összesen 800 m2. Külső burkolata felújított és frissen festett, szerkezete tartós. Belső felújítások részben megtörténtek de folytatása javasolt. A ház 2 szobát és egy konyhát tartalmaz,de a gazdasági épület felújításával egy új házrész alakítható ki vendégháznak vagy nyárikonyhának. A telek adottságai lehetővé teszik az otthoni gazdálkodást vagy diszkert építését.

3. Dunaegyháza

Dunaegyháza egy kicsi település közel Dunaföldvárhoz és Solthoz, mindössze 1400 fő lakossal. 400 m2-es telken áll az 50 m2 alapterületű, 2000-ben felújított, tornácos parasztház. Kertje gondozott virágoskert, de szőlőt is találunk benne. A ház a felújítás során ki lett bővítve, így mostmár 2 szoba, konyha és fürdőszoba áll reldelkezésre, illetve az autónkat egy épített tégla garázsban tárolhatjuk. A községben minden sétatávolságra elérhető, bolt, óvoda, és iskola néhány perc alatt megközelíthető. Belül kisebb felújításra szorul, de alap funkciói jól működnek, így az ingatlan 3,8 millió forintba kerül.

7 komment

20 millió Ft alatt is van új lakás Budapesten

2020. szeptember 24. 15:15 - KB_Dorka

A Simona Ház 1 után most a második ütem a Simona Ház 2 kínál kulcsrakész lakásokat a VIII. kerületben. 200 méterre az első beruházástól, a Lujza utca 10. szám alatt található az elsődlegesen fiatalok számára épült társasház. A projekt átadása már megtörtént, így azonnal költözhető valamennyi szabad lakása.

A Simóna Ház 1-nél már bevállt fejlesztő a Mantra Development végzi a kivitelezést. 17 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, 5 csillagos szállodákat, lakóparkokat és társasházakat épít. Különlegessége más ingatlanfejlesztő cégekkel szemben, hogy a Mantra Developmentnél a kulcs a humánközpontú tervezésben rejlik. 

A Simóna ház 1-nél alkalmazott módszerek alapján épült meg a második épület Budapest belvárosában. Jó elhelyezkedéssel, közel számos busz, villamos és metroállomáshoz. Mindezeken túl fontos kiemelni, hogy amennyire a belvárosi viszonyok lehetővé teszik, zöld övezetben található a társasház. Sétatávolságon belül érjük el például a II. János Pál Pápa teret, ahol kikapcsolódhatunk vagy egy fárasztó nap után stressz levezető futást végezhetünk. 

Egyetemistáknak kíváló kezdő lakás lehet, hiszen elhelyezkedése számukra a legkedvezőbb. A kerületben megannyi felsőoktatási intézményt találunk, melybe összesen 36 000 hallgató jár nap, mint nap. Gyalogtávolságon belül találjuk a Semmelweiss Orvostudományi Egyetemet, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karát és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet. De, ha a felsosoltak közül egyik sem tartozik a kiválasztott egyetemek közé, akkor sem kell búsulni, mert további intézmények érhetők el kb. 10 perc BKV-zással, mint pl.: Corvinus, ELTE vagy BME.

Az épület egy 6 emeletes, 21 lakásos társasház, tradícionális és előremutató homlokzattal, ahogyan a Simóna Ház 1-nél, úgy most is magas minőségű, európai szintű belső dizájnnal épültek a lakások. Energetikailag hatékony, magas szinvonalú és tartós minőségű bútorokat választottak a berendezéshez. Ez nagy segítség lehet, ha valaki nem szeretne bajlódni a lakás bebútorozásával, a Simóna Ház 2 kulcsrakész lakásokat kínál megvételre. Az épület fekvése kedvező, jó benapozottságú lakások létrejöttét segíti.

A lakások 29 és 54 m2 közöttiek, melyek mindegyike okos helykihasználással lett berendezve, hogy a beköltöző új lakó kis helyen is kényelmesen el tudjon férni. Mivel a tervezés során az elsődleges célcsoport az egyetemisták köre volt, így az ő igényeiket tartották szem előtt, ezért jöttek létre az amerikai konyhás nappalik, hogy ha kisebb társaság látogatna hozzánk akkor is elegendő tér legyen számunkra. A lakások ára 20 és 30 millió forint közé esik, így mondhatjuk, hogy könnyebb megvásárolni. Többféle lakástípust terveztek a kivitelezők, melyek közül pl. ez a 2 szobás lakás 25 millióba, míg ez az 1 szobás lakás 20 millió forintba kerül. Kíváló lehet befektetésnek is, hiszen a 8. kerületben most tömérdek ingatlanfejlesztés megy végbe, így átlag feletti hozamot érhetünk el.

Szólj hozzá!

Bemutatkozik a LIVING új projektje, a nagysikerű Park West folytatása, a Park West 2!

2020. szeptember 24. 12:00 - KB_Dorka

Elindult a LIVING Park West projektjének folytatása, a Park West 2 a XIII. kerületi Lehel tér közelében, a megújuló Ferdinánd negyed szívében. A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája ezzel a fejlesztéssel a városi pezsgést és az aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akiknek elsődleges szempont a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi- és smart szolgáltatások. A 234 darab, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti lakások kedvezményes 5 százalékos adókulccsal, valamint idén mindössze 1 millió forint befizetésével vásárolhatók meg.

Megkezdődött a LIVING fejlesztésében megvalósuló Park West 2 lakópark lakásainak értékesítése. A WING Zrt. lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája ezzel a projekttel elsősorban a városi nyüzsgést és a környezettudatosságot fókuszba helyező fiatalokat, valamint az aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akiknek fontos a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi és smart szolgáltatások. Az első ütem sikerét követve a Park West 2 építése 2020 őszén indul és a tervek szerint 2022 végén kerül sor az átadásra.

pw2-02.jpg

A dinamikusan fejlődő XIII. kerületi Ferdinánd negyedben, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt található lakópark remek lokációjának köszönhetően kiváló befektetési lehetőség is egyben. Csupán rövid sétatávolságra elérhető a WestEnd City Center, a határoló főutakon számos tömegközlekedési eszköz – metró, buszok és villamosok – megállója megtalálható, a kikapcsolódásra vágyók számára pedig mindössze 10 percnyire található a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert és a felújított Széchenyi fürdő is. A szintén ebben a városrészben található Park West 1 rendkívül népszerű a lakásvásárlók körében: jelenleg az építés alatt álló lakópark mintegy 700 lakásának értékesítettsége jelenleg 70 százalékon áll.

 A 234 darab, többségében 40-50 négyzetméteres lakással induló Park West 2 tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz és a környezettudatos megoldások kialakítása. Minden lakáshoz tartozik terasz, illetve az összes lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló, a felső szintekről pedig gyönyörű kilátás nyílik többek között a budai hegyekre, a Városligetre és a Pannon Park biodómjára.

pw2-01.jpg

A LIVING, az ország első közösségi lakópark fejlesztőjeként a Park West 2 esetében is olyan egyedi közösségi szolgáltatásokat biztosít a lakóknak, mint a közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. A LIVING nagy hangsúlyt fektetett a tervezésnél a munka és magánélet egyensúlyának támogatására, így a Park West közös nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál.

A Park West 2 minden lakása okosotthon. A lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit: a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okosdugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás külön díj ellenében igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a mindennapok még komfortosabban telhessenek.

 A lakások kiemelkedő minőségére garancia az anyavállalat WING Zrt. több mint 20 éves fejlesztő háttere és pénzügyi stabilitása. A Park West 2 lakásai kedvezményes 5 százalékos adókulccsal, valamint idén mindössze 1 millió forint befizetésével vásárolhatók meg, így ebben az évben már nem kell többet fizetnie!

pw2-03.jpg

5 százalékos áfa a LIVING projektjeinél

A LIVING, a WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, az ország első közösségi lakópark fejlesztőjeként 2018-ban, a Kassák Residence fejlesztéssel lépett a piacra. A nagysikerű első projektet nem sokkal követte a Béke tér szomszédságában található Metropolitan Garden, a Ferdinánd negyedben található Park West, valamint a fejlesztő legújabb projektje, a Kassák Passage. A lakófejlesztésekben közös a XIII. kerületi, kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, valamint az átlagon felüli minőség és az alapcsomag részeként érkező okosmegoldások. A Kassák Residence, Metropolitan Garden és Park West 1 és 2 esetében az érdeklődök 5%-os kedvezményes áfakulcs mellett vásárolhatják meg újépítésű otthonaikat.

***

A LIVING-ről

A LIVING Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának a WING Zrt.-nek a lakóingatlanokra specializálódott márkája. A WING több mint 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A LIVING célja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A LIVING 2018-ban, a Kassák Residence fejlesztéssel lépett a piacra. A nagysikerű első projekt immáron elérte a 97 százalék fölötti értékesítési rátát köszönhetően a kiváló minőségnek és az országban egyedülálló közösségi szolgáltatásoknak. A Residence-t nem sokkal követte a Béke tér szomszédságában található Metropolitan Garden, a Ferdinánd negyedben található Park West, valamint a fejlesztő legújabb projektje, a Kassák Residence folytatásaként a Kassák Passage. A lakófejlesztésekben közös a XIII. kerületi, kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, valamint az átlagon felüli minőség és az alapcsomag részeként érkező okosmegoldások.

Szólj hozzá!

Ezt látnod kell! Luxusvilla Gödöllőn

2020. szeptember 22. 08:24 - KB_Dorka

Gödöllő dinamikusan fejlődő város Budapesttől 30 km-re az agglomerációban fekszik. Az utcák minden nap fiatalokkal telnek meg köszönhetően többek között a Szent István Egyetemnek, melyre összesen közel 13000 hallgató jár. Gödöllő belvárosától kicsit távolabb egy csendes városrészen eladó egy gyönyörű családi ház 6 szobával. A ház francia Art-Deco stílusban épült minőségi anyagokból csodás környezetben.

Görgess tovább a részletekért.

Gödöllő igen kedvelt Blaha városrészén várja új lakóját ez a hatalmas 550 m2-es családi rezidencia. A ház jó környezetben közel a természethez egy 4000 m2-es telken található, aminek több, mint 50%-a erdős terület. A szépen gondozott díszkert és a telepített ősfák növelik a lakók komfortérzetét.

A földszinten egy nagyobb létszámú vendégség fogadására is alkalmas 120 m2-es nappali-étkező áll rendelkezésre, amelyből közvetlen nyílik egy modern, főzőszigetes konyha. Ezen a szinten van továbbá egy több ezer kötetes könyvtár-dolgozószoba, valamint egy 60 m2-es borospince, ahol szintén tarthatunk kisebb összejöveteleket.

Az emeleten helyezkednek el a hálószobák, mely mindegyikéhez külön fürdőszoba és gardrób alakítható ki. Több gyerekes családok számára ideális választás, a sok szoba és a különböző kisebb terek adta lehetőségeknek köszönhetően. Az épület bejárata mellett a család számára egy 45 m2-es garázs áll rendelkezésre, ezen kívül az érkező vendégeknek is biztosított 6 db parkolóhely. A teljes kikapcsolódást lehetővé teszi a kertben lévő nagy medence és a teraszos kiülő.

4 komment

Kiadó nyaralók a Balatonon egész évben

2020. szeptember 17. 09:05 - KB_Dorka

A legszebb nyári élményekért nem kell feltétlenül messzire utazni, hiszen Magyarország számos olyan kulturális és természeti kinccsel rendelkezik, melyek egyedülálló kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak. Akár vízpart melletti balatoni nyaralás, akár egy csendes Balaton környéki visszavonulás szerepel a nyári tervek között, egy kiadó nyaraló bérlése az egész családnak lehetőséget nyújt a tökéletes pihenéshez, a hétköznapokból való kiszakadáshoz.

Összeállításunkban megmutatjuk azokat a Balaton környéki kiadó nyaralókat, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak az utolsó napsugarak maximális kiélvezésére.

Zamárdi

A Balaton vidéke kétségtelenül az ország legkedveltebb nyaralóövezete. A déli part a sekély, meleg vize, az ingyenes strandok és az északi part látványával elkápráztató csodás kilátása miatt olyan népszerű, különösen a kisgyermekes családok körében.

Ez a Zamárdiban, a közkedvelt üdülőövezetben, a parttól mindössze 200 méterre elhelyezkedő két apartmanos rezidencia tökéletes választás azoknak, akik barátokkal, vagy nagycsaláddal szeretnének egy kivételes helyre költözni, hogy jó társaságban elbúcsúzzanak a nyártól. A rezidencia összesen 12 fő elszállásolására alkalmas, a két apartman egymástól függetlenül is használható, így akár két család számára is kielégítő kényelmet nyújt. Az épülethez továbbá egy grill sarokkal, bográcsozóval ellátott pompás kert is kapcsolódik, ahol akár minden este élvezhetjük a nagy társaságot és a finom ételeket.

Balatonfüred

A Balaton északi partja tökéletes választás mindazok számára, akik a vízparti kikapcsolódás mellett a természet közelségét, a változatos tájak bejárását és a balatoni boros pincék sokszínűségét is szeretnék kiélvezni.

Ez az erdő mellett, varázslatos és békés környezetben elhelyezkedő kétszobás balatonfüredi ház 1 szobájával, nappalijával és két fürdőszobájával 4 fős társaságok számára a legideálisabb. Hatalmas, gondosan kialakított, rendezett kertjében a szalonnasütögető, a pihenők és a két boros pince gondoskodik a tökéletes hangulatról. A nyaraló adottságai és tágas kertje lehetővé teszik a zsúfolt nyaralóövezetből való visszavonulást, és a természet közelségének megnyugtató hatását szűk családi vagy baráti közben.

Zamárdi

Ez az újszerű teraszos nyaraló közvetlenül a Balaton partján található Zamárdiban, melyből örök panoráma nyílik a Balaton vizére, valamint a Tihanyi-félszigetre. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a vízibicikli- vagy csónakbérlés, a szörfözés, gokartozás vagy a kalandparkozás mindössze egy karnyújtásnyira elérhető, így a kisgyermekes családok könnyedén kiélvezhetik a Balaton nyújtotta szolgáltatásokat.

A gyönyörű modern berendezés maximális otthoni kényelmet biztosít a lakók számára, bérlése pedig nem csupán a nyári hónapokra, hanem akár egész évre is lehetséges. A két hálószoba és nappali, valamint a gépesített felszereltség az egész család számára megfelelő lakhatást kínál, így a nyaralás akár több hónapos kikapcsolódássá is bővíthető.

 

Szólj hozzá!