Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Komlói gyöngyszem – eladó felújított panellakás

2022. december 30. 08:47 - annazsanett

A Mecsek szívében fekvő észak-baranyai város, a megye második legnépesebb települése egy bő évszázadon át a szénbányászatáról volt nevezetes. Komló fejlődésének egyik legfontosabb eleme napjainkban a gazdaság megerősödése, versenyképességének növekedése. Itt eladó ez a felújított, három szobás panellakás.

308459006_403655811934834_2894261781960275515_n.jpg

Komló

A város közművelődését szolgáló egyik fő intézmény a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény, a Természettudományi Gyűjtemény, A Színház- és Hangversenyterem rendre neves színészeket és előadóművészeket lát vendégül, emellett a városi színjátszó-, zenei- és tánccsoportoknak biztosít fellépési lehetőségeket, valamint iskolai rendezvényeknek is kedvelt helyszíne. A Közösségek Háza szakköröknek, kluboknak, énekkaroknak, kulturális és művészeti csoportoknak biztosít helyet. A városban szinte folyamatosan megtekinthető valamilyen időszaki művészeti kiállítás, amelynek a Múzeum vagy a Színház ad otthont. A városban számos turisztikai attrakció található, amelyek fejlesztésével a jövőben jelentősen növekedhet a látogatottsága. Idegenforgalmi szempontból Komló előretolt bástyája Sikonda városrész. Sikonda üdülőterület városunk része, gyógy- és wellnessfürdővel, két horgásztóval, szabadidőközponttal, kempinggel. Népszerű a környéken a bakancsos turizmus, és sokan látogatják a helyi állatkertet is.

3_1.jpg

2_2.jpg

Az ingatlan

Komlón teljesen felújított 63 négyzetméteres panellakás eladó. Az ötödik emeleten található lakás teljesen felújított, új három rétegű fokozott hőszigetelésű műanyag ablakokat kapott, felújították a vízvezeték rendszert is, fűtése távfűtéses. A három szobás lakáshoz egy kis erkély is tartozik, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre. Tökéletes választás lehet egy kis családnak vagy akár fiatal pároknak is.

1_4.jpg

4_2.jpg

Oktatás

Komló városa ideális családok számára, öt általános iskolában, egy speciális szakiskolában, valamint egy gimnáziumban, egy szakközépiskolában és egy szakiskolában tanulhatnak a város és vonzáskörzete diákjai. Ezen felül az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szolgálja a gyermekek és fiatalok kulturális továbbképzését.

Az ingatlanról további képeket itt talál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr118014218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása