Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Csepelen természetközeli ikerház eladó

2023. január 31. 09:25 - annazsanett

Jó közlekedés, kedvező ingatlanárak, csendes utcák. Ez a Csepel-sziget, főváros egyik legváltozatosabb területe, amely egyaránt rendelkezik kertvárosias, falusias, vízparti, illetve lakótelepi és ipari városrészekkel. Az egyetlen kerület, amely a Csepel-szigeten fekszik, így nem tartozik a történelmi Budához és Pesthez sem.

e99c3c671a14d0a828e80a870438c7.jpg

Az ingatlan

Csepel kellemes, természetközeli részén, Királyerdőben eladó ez a kétszintes, háromszobás, 90 négyzetméteres ikerház. Az ingatlan a 80-as években épült és jó állapotú. A bejutást elektromos úszókapu segíti. Az utcafronti részen füvesített előkert található. Az elektromos kapuval ellátott garázshoz betonozott út vezet. A ház mögött gondozott, füvesített pihenőkert lett kialakítva. Itt található egy körülbelül 12 négyzetméteres járólapos terasz is. A ház, illetve garázs teteje frissen szigetelt, napelemek telepítésére alkalmas. A pihenőkertben barackfa, tuják és bőven termő szőlő található kertészeti tárolóval. A lakórész alsó szintjén került kialakításra a járólapos előtér és világos konyha, külön zuhanyzós fürdő és WC új villanybojlerrel, valamint a parkettázott nappali. A felső szinten a két parkettázott hálószobát egy járólapos közlekedő köti össze. Innen nyílik a frissen felújított kádas fürdőszoba a WC-vel, valamint a járólapos erkély is. Minden nyílászáró ablak műanyag és hőszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A ház belülről 2020-ban lett festve. Az ingatlanhoz tartozik egy 12 m²-es kazánház (gázkazánnal), melyből akár egy plusz szoba is kialakítható.

469e8b5b163bf3eac4463c544407b5.jpg

337209f01c37e1009b0886481b9d54.jpg

Elhelyezkedése

 A háztól néhány percnyi sétával elérhető Budapest egyik legszebb Duna-parti sétánya, illetve a Tamariska domb, és a csepeli strand is. A közelben lehetőség van evezésre, teniszezésre. Tömegközlekedéssel könnyen a belvárosban lehetünk. A 151-es, 148-as, 71-es és 152-es buszok megállója pár perc sétával elérhető, melyekkel Csepel központjába - Szent Imre térre - gyorsan el lehet jutni. A H7-es Hévvel a belváros negyed órányi útra van. A 151-es busszal a 3-as metróhoz közvetlenül lehet eljutni.

Az ingatlant a tulajdonos a környék átlagárához képest kedvező áron kívánja értékesíteni.

További képekért kattintson ide.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6218037986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása