Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Eladó álomotthon, luxus és stílus a zalai dombok között

2024. január 08. 10:16 - annazsanett

Egyedülálló lehetőség, most féláron kínálják ezt a luxus ingatlant Söjtörön. Az ingatlan egy luxus, minden igényt kielégítő családi házból és egy autókereskedésből áll. Söjtör község Zala megyében, a Zalaegerszegi járásban, az Észak-Göcseji-dombság peremén, a Válicka völgyében húzódik 3615 hektáron.

e0e99b2917c79a1a481e2ca420deb8.jpg

Söjtör és környéke

Söjtör egy község Zala megyében, Nyugat-Magyarországon, körülbelül 1500 lakossal. Zalaegerszeg és Nagykanizsa között fekszik, Zalaegerszegtől délre 20 kilométerre. Ez a helyszín különleges jelentőséggel bír a magyar történelemben, mivel itt született Deák Ferenc, a Haza Bölcse. A göcseji település domborzata a Zalai dombvidéknek megfelelően szemet gyönyörködtetően változatos, a völgyekben hosszan elnyúló üde zöld rétekkel, legelőkkel, a domboldalakon szőlővel, a jellemzően erdősült tájban. Az Árpád-kortól lakott Söjtör a természetes módon kialakult, jellegzetes szalagfalu-szerkezettel bír, mely történelme során mellékutcákkal is bővült.

A lenyűgöző luxus ingatlan

A 2018-ban teljesen felújított, téglaépítésű családi ház 136 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedhet, és egy lélegzetelállító, 70 négyzetméteres panorámás terasszal van ellátva, azonnal költözhető állapotban. Az ingatlan a település főutcáján helyezkedik el, közel az iskolához, óvodához és a helyi üzletekhez. A modern biztonsági rendszer, a számkódos biztonsági ajtó, valamint a 12 beépített, telefonról irányítható kamerából álló kamerarendszer gondoskodik a tulajdonosok nyugalmáról.

 94268d00b8f9cd5e98eba88ff8a636.jpg

 A belső terek berendezése jól átgondolt, több stíluselem is megjelenik. A reneszánsz stílusú nappali-étkező egyedi tervezésű, központi eleme egy 300 éves antik asztal. A ház minden szeglete festményekkel, antik tárgyakkal és bútorokkal van berendezve, amelyek egyedülálló hangulatot teremtenek. A konyhában minőségi diófa bútorokkal, míg a fürdőszoba 21 karátos arannyal bevont, importált kiegészítőkkel van ellátva.

Az ingatlan külső területe is lenyűgöző: az elektromos távirányítású kapun keresztül belépve a látványos szobrokkal és impozáns szökőkúttal díszített előkert fogadja a látogatókat. A ház falait elegáns, fekete gránit borítja, a kémény különleges márványburkolattal van ellátva. Az udvaron egy hangulatos halastó található, melynek vízellátását egy fúrt kút biztosítja. A telek 2900 négyzetméteres, melyen ritka, importált növények, valamint egy praktikus autókereskedés is helyet kapott. Az ingatlan különleges ajánlat a luxus, elegancia és stílus kedvelőinek.

a7d36ac50c27163479c6f2025a6342.jpg

Vállalkozás

Vállalkoznál? Itt a lehetőség. Az ingatlanhoz tartozik egy autókereskedés is, ami praktikus lehet azoknak akiknek fontos, hogy a munka és az otthon egy helyen legyen. A telephelyen öntözőrendszer valamint az azt körülvevő 400 db ültetett Leylandi cyprus alatt csepegtető rendszer lett kialakítva. A kert végében található a 3 beállásos garázs.

603b7680f1908f8917ae1dbf21e85b.jpg

A telephely aljzata 80 cm vastag zúzott válogatott fehér mészkőből áll, amely alatt két rétegben geotextil lett elhelyezve a gyomosodás elkerülése és a karbantarthatóság miatt. a talajvíz elvezetése dréncsövön keresztül megoldott. Az ingatlan 43 db kereskedésben lévő autóval eladó igény szerint.

A jelenlegi tulajdonost akár csere ingatlan is érdekli, Budapesten vagy Zalaegerszegen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr4418297887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása