Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nagyszerű lehetőség a Balaton északi partján

2022. április 04. 08:58 - annazsanett

 

Egyre nehezebb a Balaton északi partján üres építési telket találni. Az elmúlt években az ingatlanárak a Balatonnál is jelentősen emelkedtek, a pandémia hatására számos család helyezte át ide a második otthonát.

balatonalmadi1_1.jpg

Balatonalmádi

Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő, élettel teli üdülőváros Veszprém megyében, a Balaton északkeleti öble közelében, az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén. Almádiban kevés műemlék jellegű látnivaló akad, de a század elejéről megmaradt facsipkés, verandás villák igazi helyi érdekességek. A kisváros szép kikötővel, felkapott strandokkal, és olyan nevezetességekkel várja a látogatókat, mint az Óvári Messzelátó, az Angyalos Boldogasszony-kápolna, vagy például a Remete forrás. Balatonalmádi folyamatos programot kínál minden korosztály számára, az év minden időszakában, mint pl.: Balatonalmádi Tökfesztivál, a Balatonalmádi Gasztrokavalkád és az Almádi Nyár: számos koncerttel, művészeti vásárral, valamint a Balaton Eye csodás panorámájával megfűszerezve.

balatonalmadi5.jpg

Az ingatlan

Itt Balatonalmádiban eladóvá vált egy 858 négyzetméteres, panorámás, kiváló elhelyezkedésű ingatlan per és tehermentes, belterületi ingatlan. A telek Balatonalmádi csendes és nyugodt kertvárosi részén található.

domborzat_1.jpg

Az enyhén lankás telek 20 százaléka beépíthető, ahová már egy 160 négyzetméter alapterületű, beépített tetőterű, 100 négyzetméteres pincével rendelkező két generációs, közel nulla energiaigényű családi ház lett tervezve. A vételár tartalmazza a tervrajzokat is. Az ingatlanon tereprendezés történt, így az építkezés akár azonnal megkezdhető. Természetesen az új tulajdonos módosíthat a terveken a saját igénye szerint. A telek közművesített és a város infrastruktúrája fejlett.

balatonalmadi4.jpg

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a természetközeli, madárcsicsergéssel teli Balatont!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1617796981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása