Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Idén is díjazták az ingatlanpiac legjobbjait

2021. november 25. 09:14 - annazsanett

Idén tizenkettedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait, ahol a 2021-es év legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit értékelték. A döntést egy nyolc tagból álló zsűri hozta meg, akik elismerték többek között az év logisztikai fejlesztését, az év hotelprojektjét, és az év ingatlanpiaci innovációját.

A zsűri tagjai tizennégy kategóriában választották ki az év legjobb ingatlanpiaci szereplőit: Ágházi Gyula, Futó Gábor, Gereben Mátyás, Jellinek Dániel, Nagygyörgy Tibor, Noah Steinberg, Salamon Adorján és Scheer Sándor. Emellett két díjról, az év koncepciójáról, a szeptemberi Property Investment Forum résztvevői és a Portfolio olvasói szavazhattak. A tizenhetedik elismerést, ami egy különdíj volt, a Portfolio csapata ítélt oda.

  • Év Irodafejlesztése: Green Court Office Fejlesztő: Codic
  • Év Lakóprojektje 100 lakás felett: Metropolitan Garden Fejlesztő: Living/Wing
  • Év Lakóprojektje 100 lakás alatt: Erkel Residence Fejlesztő: GEOS Group Hungary
  • Év Hotelprojektje: Matild Palace Fejlesztő/Beruházó: Özyer Csoport, Melis Investment
  • Év Logisztikai Fejlesztése: CTPark Budapest East Fejlesztő: CTP
  • Év Irodabérleti Tranzakciója: Liget Center Fejlesztő: Wing – Ügyfél: RTL Magyarország – Ügynökség: Colliers
  • Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója - belföld: Ericsson és evosoft központ Vevő: GTC – Eladó: Wing
  • Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója - külföld: Hermes Business Campus Vevő: Adventum – Eladó: Atenor
  • Év Ingatlanpiaci M&A Üzlete: Auxesia Homes Vevő: Cordia – Ügylet: brit lakásszolgáltató felvásárlása

Forrás: portfolio.hu

Partnereink közül a Living és a GEOS Group Hungary is hatalmas elismerésben részesült.  Az Év Lakóprojekje 100 lakás felett díjat idén a Metropolitan Garden Fejlesztő, Living/Wing kapta. A Metropolitan Garden lakóparkot a XIII. kerületben, a Béke tér szomszédságában, júniusban adták át. Az épületben 105 darab, tágas terasszal rendelkező lakás került kialakításra. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre panorámás, óriás teraszos Penthouse otthonok kerülnek kialakításra. A magas színvonalú közösségi- és smart megoldásokkal kitűnik az ingatlanpiacon. Az Év Lakóprojektje 100 lakás alatt elismerést az Erkel Residence Fejlesztő, a GEOS Group Hungary nyerte el. Az Erkel Residence egy 78 lakásos, két épületből álló, nyolc emeletes lakóház A IX. kerületi Erkel utcán. A legfőbb jellegzetessége, hogy modern és korszerű stílust ötvözi a kényelemmel. Az épülethez hangulatos belső kert is tartozik, valamint opcionálisan vásárolható tároló és mélygarázs is található a lakóházban. A kínálatban a 34 négyzetméteres garzonlakásoktól kezdve a 122 négyzetméteres háromszobás lakások találhatóak. Már csak négy lakás szabad maradt eladó.

Forrás: portfolio.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1616764666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása