Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Közel a vízhez, közel hozzád: új otthonok közvetlenül a Duna-parton

2021. augusztus 30. 14:10 - annazsanett

A Metrodom legújabb beruházása a Duna-part közvetlen szomszédságában épülő Metrodom River lakópark, amelyet a kiemelkedően jó lokáció és a lakóparkban elérhető egyedi szolgáltatások tesznek különlegessé.

270_metrodom_cam_19_final.jpg

A XI. kerületi Budafoki úton épülő Metrodom River lakópark legfőbb vonzóereje kétségtelenül a vízpart közvetlen közelségéből ered, és a vízparti életérzés mellett számtalan kikapcsolódási forma is adódik az itt élők számára. A lakópark keleti kapuja közvetlenül a vízparti sétányra nyílik, ahonnan néhány perc alatt a Kopaszi-gátra lehet eljutni gyalog, kocogva vagy akár biciklivel. Egyedi szolgáltatásnak számít a lakópark saját közösségi csónakháza, ahol a lakók ingyen bérelhetnek csónakot és barangolhatják be a Dunát a családdal vagy barátokkal.

A víz tehát nagyon fontos szerepet játszik a Metrodom River esetében, nem csupán a Duna jelenléte miatt, hanem mert a tervezés során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a víz elem a lakópark egészén több helyen is visszaköszönjön. A belső sétányon díszmedencék és csobogók, valamint egy, a gyerekek számára megépített vizes játszótér garantálják a kellemes környezetet.

270_metrodom_cam_13_final.jpg

A lakópark az elhelyezkedését tekintve kiváló adottságokkal bír. A nyugati kapu a Budafoki útra nyílik, ahonnan mind gépkocsival, mind a tömegközlekedést választva gyorsan juthatunk el a belvárosba. A 133E busz megállója 1 percre található, amivel átszállás nélkül eljuthatunk a Március 15. térre, és ugyanebben a megállóban áll meg a 103-as busz is, amellyel néhány perc alatt elérhető a M4-es metró. Sétatávolságon belül pedig az 1-es és a 41-es villamos is gyorsan elérhető.

A gyermekekkel rendelkező családok számára szuper hír, hogy az E épületben családi bölcsőde, az A épületben pedig kétcsoportos önkormányzati óvoda működik majd, így a gyerekeknek ki sem kell menniük majd a biztonságos közösségből. A lakópark belső parkjában a felszíni közlekedés ráadásul teljesen mentes az autós forgalomtól, mert a parkolókat a felszín alatt kialakított teremgarázsban érik el az itt élők, így a gyerekek szabadon engedhetők játszani a lakóparkon belül.

270_metrodom_ovoda_02_final_final.jpg

A különleges szolgáltatások sora még nem ért véget, ugyanis a parkon belül közösségi teraszok, grill-, jóga és tai chi terasz, kül- és beltéri edzőterem, szauna és kávézó is várja az itt élőket. A bevásárlást is van lehetőség a közvetlen közelben elintézni, ugyanis a lakópark közvetlen közelségében található az Újbuda Bevásárlóközpont, ahol Tesco, DM, posta és tisztító is található.

Amennyiben új építésű okosotthonokat keres folyóparti környezetben, prémium szolgáltatásokkal, keresse értékesítőinket és látogasson el a Metrodom weboldalára!

270_metrodom_drone_03_final.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7616671428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása