Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Felújított mesés otthon, a főváros IX. kerületében

2021. július 07. 08:42 - annazsanett

A IX. kerület Budapest pesti oldalán helyezkedik el, történelmi neve Ferencváros, ezt a nevet használja a kerület önkormányzata is. Az egyre sokasodó lakóépületek között gyönyörűen karbantartott, modern és békebeli parkok húzódnak meg. A kerület az utóbbi öt évben óriási fejlődésen ment keresztül. A Ferenc tér vagy a Kerekerdő park nyugalmat sugároznak pedig pezseg az élet, még hétköznap délután is tele vannak kutyasétáltatókkal, családokkal, diákokkal. A Duna part remek sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában kényelmes kiépített sétányával, foci,-gördeszka és kosárladba pályáival, napozásra is kitűnő zöld területeivel, de itt található többek között a Bálna, a MŰPA és a Nemzeti Színház is.

1_1.jpg

Annak aki ilyen környékre, a Duna part közelébe költözne a legelőnyösebb  az lenne, ha nem kellene a felújítással bajlódnia, különösen most, amikor a jelenlegi megnövekedett kereslet és az anyagár emelkedés mellett nagyon nehéz szakembert találni.

A mesés lakás

A kifinomult stílussal berendezett és teljeskörűen felújított, 80 négyzetméteres lakásban a nappali mellett két külön nyíló és valóban nagy méretű hálószoba, két fürdőszoba és egy külön álló konyha található. Egyszerű, könnyű, világos és letisztult berendezés és jól tervezett funkcionalitás jellemzi. Fellelhetőek benne a klasszikus, romantikus és vintage elemek is. A végeredmény egy jól élhető, ízlésesen berendezett tágas élettér lett ebben a gyönyörű lakásban. A látványos berendezés és a dekoráció összhangja remekül működik együtt. A nappaliban és a konyhában a világos bútorok dominálnak, kombinálva fa felületekkel. A két hálószoba stílusában passzol a nappalihoz, az egyikben a kék jelenik meg, a másikban a rózsaszín dominál, de a semleges alapszínek szinte bármilyen bútorzattal jól mutatnak.

2.jpg

A felújítás alatt kondenzációs gáz cirkó került beszerelésre, az elektromos és vízhálózat is cserélve lett, emellett padló és falfűtést alakítottak ki. A külső és belső nyílászárókat műanyagra cserélték. A bejárati és a belső ajtók egyedileg gyártott, jó minőségű, a lakáshoz színben illeszkedő darabok.

4d0db7f7281dd74065cf607ffedb1b.jpg

A lakás az infrastruktúrát tekintve kedvező és mégis csendes helyen fekszik, öt perc sétával több nagy élelmiszerbolt, éttermek, éjjel-nappali üzletek, zöldségesek, cukrászda is elérhető. A közlekedést tekintve szintén csak pár perc sétára van a 2-es, 4-6-os, 51-es villamosok megállója, a csepeli H7-es HÉV végállomása és a Boráros téri buszvégállomás. Az ingatlant reális áron, a környék átlagárának megfelelően kínálja a tulajdonos eladásra.

4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1816614880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása