Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Fiatalos, zöld, dinamikus: költözz a Viktória Házba a 11. kerületben!

2021. április 26. 07:54 - annazsanett

Újbuda a főváros legdinamikusabban fejlődő városrésze: ez azonban nem sokat mond annak, aki nem életvitelszerűen él ott. Török Dávid gyémántfokozatú ingatlanszakértőt kérdeztük a Viktória Ház projektjéről, akinek személyes kötődése is van a XI. kerülethez!

20210303063001-1.jpg

Ha jól tudjuk személyesen is ismered a környéket. Kiknek ajánlod a XI. kerületet?

 Igen, én magam is a XI. kerületben a Bocskai úton laktam közel az Alleehoz. A kerület szerintem egyaránt alkalmas diákok, fiatal párok vagy újdonsült családok számára is.

  • az egyetemisták könnyen eljutnak a BME-re, ELTE-re, Corvinusra
  • a fiatal párok számára már egy fokkal meghittebb és nyugodtabb hely, mint Pest belvárosa
  • a családok pedig a rengeteg zöld terület, park miatt élvezhetik.

 Nekem például a Feneketlen-tavat körülölelő park volt a kedvencem, ami a futók és a kutyasétáltatók körében is népszerű: tehát ha kutyás vagy és szereted a mozgást, akkor is jó döntés lehet egy XI. kerületi lakás.

 A másik hatalmas pozitívum a közlekedés. A Móricz Zsigmond körtér népszerű csomópont, de Újbuda Központ és a Kosztolányi Dezső tér is hemzseg a járatoktól. A 47/49-es villamossal pedig egyenesen Pest szívében találjuk magunkat, alig 15-20 perc alatt.

 Bevásárolni sem nehéz. Több LIDL, Aldi, Spar is található szerte a kerületben, megannyi étterem (itt található a város legjobb Pho levesezője is) és kávézó várja vendégeit. És nem mehetünk el szó nélkül az Allee mellett sem, amiben pedig megtalálható a legtöbb dolog, amire szükségünk lehet.

 

Mesélnél egy kicsit a Viktória házról?

 Az egykori telephelyek, gyárépületek fokozatosan tűnnek el az újbudai összképből, helyettük pedig lakóparkok épülnek. Ezek pedig vonzzák a befektetők figyelmét. Szerintem a Viktória ház nem csak a befektetők, hanem magánszemélyek számára is remek célpont lehet. Az épülő Galvani híd miatt pedig számos további beruházás, ezáltal értéknövekedés várható a területen.

 A Fehérvári úton épülő lakópark már kicsit kívül esik a nyüzsgő újbudai részektől, közlekedési szempontból viszont kiváló: a 47-es villamos 10-15 perc alatt az Alléhoz, 20-25 perc alatt pedig már egyenesen a Deák térig viszi az ott lakókat.

A konkrétumok:

  • A Viktória Ház egy 8 emeletes társasház, aminek első ütemével a tervek szerint 2021 év utolsó negyedévében végeznek, a második ütem befejezése pedig 2022 év végén várható. Az értékesítése ennek még nem kezdődött el, de előregisztrálni már lehet.
  • A lakások tervezésekor a praktikusságot tartották szem előtt, így mindenki az igényeinek megfelelő lakást választhatja ki magának, legyen az 1 szobás vagy nagyobb 3-4 szobás lakás.
  • Minden ingatlanhoz tartozik terasz, ahol feltöltődhetünk családunkkal vagy barátainkkal, de ha nagyobb térre vágyunk, akkor kihasználhatjuk a belső udvar előnyeit, ahol biztonságos, nyugodt környezetben levegőzhetünk, emellett a gyerekek számára is ideális terepet biztosít a közös játékhoz.
  • A lakások okosotthon berendezéssel is igényelhetőek, ezzel a lehetőséggel telefonról irányítható a hűtő-fűtő rendszer, de kamerán is követhetjük, ki érkezett hozzánk.

 20210303063001-2.jpg

Mióta foglalkozol ingatlanokkal?

Ingatlanszakértőként több mint 7 éve dolgozom. Ez idő alatt 300 ingatlant adtam el, és több mint 14 milliárd forintnyi forgalmat bonyolítottam le. Ezek közül több mint 100 értékesítés a XI. kerülethez köthető. Elsőre ezek a számokat kívülállóként nehéz kontextusba helyezni, hogy ez most sok vagy kevés. De az Otthon Centrumnak pont ezért van egy díja és versenye, ahol értékelik az ingatlan tanácsadókat az eladott ingatlanok alapján. Én ezen a versenyem 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is 1. helyet szereztem az egész országban, ezzel pedig többszörös gyémánt fokozatú tanácsadó vagyok.

 Ma már szinte minden héten eladok egy ingatlant. Legutóbbi esettanulmányomban pont azt írtam le, hogyan sikerült 8 eladás mindössze egy hónap alatt.

 Manapság a fókuszomban az új építésű ingatlanok állnak, és több kerületben is otthonosan mozgok. A fókuszterületeim közé leginkább Buda (I., II., XI., XII.) és a belső-pesti (IX. Kálvin térhez közeli része, V., VI., VII. és. XIII.) kerületek tartoznak.

 A siker nagyrészt szerintem annak köszönhetem, hogy olyan kérdéseket teszek fel a vevőknek és az eladóknak, amiket más nem. Igyekszem megismerni a feleket, a gondolkodásmódjukat, és ezáltal a lehető legjobb ingatlant javasolni. Meglepő lehet, de számomra ugyanolyan fontos kérdés az, hogy milyen jó a helyi önkormányzatokban az ügyintézés, mint az, hogy milyen a közlekedés.

 Teljes képet úgy lehet lefesteni egy környékről, ha úgy ismerjük, mintha mi magunk is éveket ott éltünk volna. Sokan nem veszik figyelembe a vásárláskor azt, hogy az is egy előny, ha hétvégén könnyű leruccanni a Balatonra, hiszen nem kell átkocsikázni az egész városon, hanem seperc alatt máris az M7-esre kerülhetünk. Sok budai kerületnek, köztük a XI-nek megvan ez az előnye is.

 

Mit javasolsz az ingatlanvásárlás előtt állóknak?

 A fejlődő XI. kerületben az ingatlanok értéke várhatóan emelkedni fog: így bármit is hoz a koronavírus utórezgése, hosszú távon befektetési szempontból is jó döntés lehet itt egy ingatlan vásárlása. A kerület nincs annyira kitéve az ingatlanpiac átalakulásának. Egyelőre nem látszik, hogy csökkennének az árak, és a XI. kerületre kifejezetten igaz, ahol több nagy beruházás is zajlik. Egy jó ingatlanban lakni is kellemes és mellette értékálló befektetésnek is kitűnő. Aki tudatosan akar ingatlant venni, annak ezért több szempontot is érdemes figyelembe venni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7316513072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horrorpornó bábszínház 2021.04.26. 12:37:29

Gondolom, 1,5 millió Ft/négyzetméter áron.
Mert érdekes módon az árat olyan szégyellősen elhallgatja ez a gyémántfokozatú izé.

Szóval a "Mit javasolsz az ingatlanvásárlás előtt állóknak?" kérdésre a válasz az, hogy legyél Orbán Viktor strómanja, akkor ki tudod fizetni.
süti beállítások módosítása