Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nézz rá Egerre

2021. április 22. 09:01 - annazsanett

Nézz rá Egerre ebből a harmadik emeleti, stílusos tetőtéri lakásból. Egy kisebb alapterületű otthon is lehet kényelmes, stílusos és praktikus. Eger az egyik legélhetőbb vidéki város, mindössze 130 km-re Budapesttől. Az ezeréves történelem átjárja az egész települést.  A barokk környezet, a finom borok, az egri vár, Magyarország egyik legnagyobb bazilikája, az egri főszékesegyház is itt található, de számos más híres műemlékkel és múzeummal is rendelkezik. Eger jelentős oktatási és kulturális központ, ne felejtsük el az egyetemi életet sem. Az egri borvidék központjaként a legjelentősebb magyar borvárosok közé tartozik, az egri bikavér külföldön is ismert és elismert borfajta.

eger.jpg

Egerben, a Rác hóstya városrészen található ez a csodás 53 négyzetméteres lakás, ahonnan ellenállhatatlan panoráma tárul elénk a városra. Az ablakból láthatjuk az egri várat és az óriáskereket. Bár Eger városáról rendszerint a törökök jutnak eszünkbe, és az ország három török minaretje közül is az egyik itt van – mégsem a török időkből maradt fent a hóstya név. Az elképzelések szerint ugyanis, ahogy az utcanévtáblák is tükrözik, a hóstya a német Hochstadt ’felsőváros’ szóból ered.

8909f82dcccdc7e366e8eb4bdf5b2b.jpg

A tetőtéri lakás kialakítása fiatalos és modern, de rusztikus elemeket is fellelhetünk. A társasház harmadik emeletén található, ahol közvetlen szomszéd egyik oldalról sincs. Kilépve a megszokott keretek közül, a látványos fali tárolók segítségével a dekorációt is megoldhatjuk, mint ahogy itt a nappaliban tették. A lakásban a nappali mellett két különálló szoba van, ami ideális lehet akár gyerekes családok vagy diákok számára is. A fa és kő természetes burkolatoknak köszönhetően a lakásban meleg hangulat árad. Egyedi bútorokat is láthatunk, amik praktikusan lettek beépítve, kihasználva a lakás adottságait és meghagyva a lakás hasznos alapterületét. A parkolásra a ház előtti ingyenes övezetben nyílik lehetőség, de akár a jelenlegi tulajdonos által bérelt garázs is átvehető. A társasházban rendezett a lakóközösség és lift is található benne.

eger1.jpg

Az ingatlant reális áron, a környék átlagárának megfelelően kínálja a tulajdonos eladásra. Igény esetén bútorral együtt lehet megvásárolni. Fűtése házközponti és egyedi mérőórával rendelkezik, a rezsi szempontjából is gazdaságos megoldást biztosítva. Az infrastruktúrát tekintve is remek elhelyezkedése van a lakásnak, pár perc sétára elérhető.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr5016509136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása