Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Modern lakóparki lakások, akár 5 millió forint kedvezménnyel

2021. március 22. 09:00 - KB_Dorka

A Metrodom City Home új építésű lakóparkjában még elérhető néhány lakás a legutóbb átadott két ütemen. Nézze meg az elérhető lakások listáját és ne maradjon le a kedvezményről sem!

kozossegi.jpg

A Metrodom City Home a IX. kerületben, Középső-Ferencvárosban található. A környék progresszívan alakult át az elmúlt 20-30 év során, és a helyi fejlesztéseknek köszönhetően egy teljesen új kulturális és üzleti negyed épül ki a főváros ezen részén. Rendkívül jó infrastruktúrája nagyon vonzó nem csupán az ingatlanfejlesztők, de a nagyobb cégek számára is. A közelben megtalálható a Müpa és a Nemzeti Színház is, innen pedig már csak néhány lépés a Duna-part.


A 2009-ben induló beruházás legutolsó, L-M üteme nyújt már csak szabad lakásokat az érdeklődők számára, ezért a beruházó engedményének köszönhetően most minden szoba után 1 millió forint kedvezmény vehető igénybe!

teto.jpg

Összesen 349 új otthon található a két ütemen, ahol az 1-2 szobás lakások mellett 3-4 szobás, nagyobb családosok számára is alkalmas otthonok közül lehet válogatni. Annak érdekében, hogy a lakások kifejezetten fényesek legyenek, az egyik saroktömb csak 5 szintes, hogy a nap mozgásával a lehető legtöbb fény jusson a szobákba. A változatos alaprajzú otthonokat kínáló Metrodom City Home lakóparkban most még inkább érdemes megnézni a még elérhető lakások listáját, hogy ha szeretne részesülni az egy szoba után járó 1 millió forintos árengedményben.


A lakásokban az okosotthon rendszer beszerelésével a szobák hűtése és fűtése is egyszerű és gazdaságos, valamint a nyílászárók és a világítótestek irányítása is könnyű, mivel távolról, akár egy mobiltelefon segítségével is ellenőrizhető az ablakok, világítótestek és a szobák hőmérsékletének állapota. A City Home L-M épületeibe a korábbi ütemekhez képest már arcfelismerő videókaputelefon is beépítésre került, amely automatikusan engedi be a lakóparkba a haza érkezőket. Az épületbe való belépéskor egy igényes lobbi várja a lakókat és vendégeket, emellett 24 órás portaszolgálat felel a biztonságért az épületben.

mwp_01791.jpg

A tetőteraszon és a 10. emeleten szuper közösségi terek állnak rendelkezésre, ahol a lakók összegyűlhetnek, a gyerekek játszhatnak a számukra berendezett játszósarokban, amíg a szülők beszélgetnek egymással. A legfelső szinten a tetőteraszról a képen látható gyönyörű budapesti panoráma tárul elénk, ami nem álom többé, hanem az mindennapok részét képezheti, ha a Metrodom City Home kedvezményes árú lakásai közül választja ki új otthonát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6416466766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása