Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

A legdrágább családi házak Budapesten

2021. február 04. 11:56 - KB_Dorka

Kimozdítunk az átlagos hétköznapokból és mutatunk néhány olyan családi házat Budapesten, amiket valószínűleg még nem láttál. Talán el sem hiszi az ember, hogy létezik és eladó, pláne ekkora összegért. Tény, hogy egytől egyig gyönyörűek és pár napra bárki szívesen beköltözne valamelyikbe. Te melyiket választanád?

Budán a II. kerületben található ez az 1920-ban épült villa. Gyönyörű neobarokk stílusban épült és az évek alatt folyamatosan karban volt tartva, így nagy rekonstrukciót nem igényel. Tökéletes rendezvény helyszínnek is a méretéből adódóan. Összesen 1290 m2-es az épület számtalan szobával, előadóteremmel és étkezővel, valamint egy melléképület is található, ami önmagában felér egy lakóházzal, hiszen 350 m2. A villa 980 millió forintba kerül.

Következő ingatlan szintén a II. kerületben található, egy a mai kornak jobban megfelelő modern családi ház. Az épület 3 szintes, hatalmas terek jellemzik, mind a konyhát, mind pedig a közösségi tereket, a nappalit. Található benne egy fitness terem és medence is, hogy a mindennapokban könnyen kikapcsolódhassanak a lakók. Összesen 550 m2-es az épület és 9 szoba található benne, valamint szépen rendezett díszkert veszi körül. Az ingatlan 1,250 milliárd forintba kerül.

Végül pedig egy extrém megjelenésű, részletesen átgondolt skandináv stílusú ingatlant mutatunk be Budán, szintén a II. kerületben. 2020-ban épült az ingatlan így nem meglepő, hogy ennyire mai stílusban épült és nagy odafigyeléssel berendezett. Az épületben 5 hálószoba található és 3 fürdőszoba, így zavartalanok a mindennapok a reggeli készülödések közben. Említésre méltó a 72 m2-es nappali-étkező-társalgóként szolgáló tér, ami a képen is látható. Nagy teraszáról gyönyörű panoráma tárul elénk és alkalmas akár kisebb rendezvények helyszínének is. Az ingatlan vételára: 890 millió forint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6516415668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása