Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Budapesti lakás 30 millió alatt? Létezik!

2021. január 26. 09:32 - KB_Dorka

 Az ingatlanárak tudjuk, hogy nagyon elszálltak az utóbbi időben, de aki keres az talál, tartja a mondás. Így hát gyűjtöttünk olyan min. 40 m2-es lakásokat Budapesten, amik élhetők és elfogadható az áruk is. 

XXI. kerület

Egy szuper lakóközösségű 4 lakásos társasház felső emeletén eladó ez a 70 m2-es felújított lakás. A felső emeletnek köszönhetően a lakáshoz tartozó padlástér nem csak tárolásra alkalmas, de igény esetén beépíthető, amivel növelni lehet az ingatlan méretét. Jelenleg 2 hálószoba és egy nappali van kialakítva, ízlésesen felújított fürdőszoba és egy előtér, melyben a konyha található. Eladása sürgős, így az amúgy is kedvező ár (29,9 M Ft) minimálisan alkuképes.

XIII. kerület

Angyalföldön közel a belvároshoz 1+2 félszobás lakás eladó. 10 éve teljes körűen fel lett újítva, ezáltal a vezetékek és a nyílászárók ki lettek cserélve.6 lakásos társasházban helyezkedik el, melynek nagyon jó a lakóközössége, ismerik egymást az emberek ellentétben a nagyobb  belvárosi társasházakkal. Az elhelyezkedéséhez képest jó áron vásárolható meg 27,9 millió forintért.

XXII. kerület

Budatétény zöldövezetében egy 4 emeletes társasház 2. emeletén eladó egy kétszobás 49 m2-es lakás. Jó elosztásának köszönhetően sok lehetőség rejtőzik az ingatlanban. Bútorozatlan állapotban eladó 28,9 millió forintért. Nyílászárók, falak és a parketta jó állapotban van egyéb kisebb felújítás szükségszerű lehet.

XIV. kerület

Nagypolgári galériás lakás eladó Zuglóban 30 millió forintért. 52 m2-es lakásban a nagy belmagasság lehetővé tette, hogy egy galériás hálószoba ki legyen alakítva. Ablakai a belső udvarra néznek, így nagyon csendes és fekvésének köszönhetően világos lakás. Egy nagy térben az amerikai konyhás nappali, étkező található és a hálószoba külön ajtóval elkülönítve biztosítja az intim közeget. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6916402286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása