Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Új év, új lakás!

2021. január 05. 09:30 - KB_Dorka

Miért is ne kezdenéd az évet egy új lakásban? Klisé mondat, de részben mindig igaz: Új év, új én. Jönnek az új évi fogadalmak és változások, amik az év első felében be is vannak tartva. Mostanában rengeteg ingatlan kerül fel az oldalakra, főképp felújított lakások, amiket nem tudnak a tulajdonosok a jelenlegi helyzetben kiadni, így jó áron juthatunk hozzá némelyikhez. 

Mutatunk néhány ízelítőt a jelenlegi kínálatból, tarts velünk.

1. VI. kerület

A 6. kerületi Bajza utcában eladó ez a felújított 99 m2-es lakás mindössze 69,8 millió forinttért. 2018-ban három kisebb lakás került felújításra és egy nagy lakás lett kialakítva belőle. Csendes környezetben jó infrastruktúrával kínálkozik és extra pozitívum, hogy néhány évvel ezelőtt az épület teljes tatarozáson esett át. 

2. VIII. kerület

A Kálvária tér szomszédságában eladó egy 32 m2 alapterületű plusz 12 m2 álló galériás lakás. Teljesen felújított, igényes megjelenésű ingatlan, ami jó elhelyezkedésnek is örvend. Nagyjából 10 perc sétával elérhető a Corvin Pláza, 4-6-os villamos és a 3-as metró, de pillanatok alatt a 2-es vagy 4-es metró vonalát is el tudjuk érni. A lakás részben bútorozott, ami a vételár részét képzi: 22,9 millió forint.

3. XIV. kerület

Zuglóban az Örs Vezér térhez közel található ez az igényesen felújított lakás frekventált környéken, ami most 38.9 millió forinttért megvásárolható. Kivételes adottságokkal rendelkezik, 52 m2 és 2 külön nyíló hálószobája van, emellett a sok ablaknak köszönhetően nagyon világos. Fiataloknak vagy kisgyermekes családoknak is ideális, közelben 2 egyetem is gyorsan elérhető, valamint parkok, pláza, játszótér található.

4. XI. kerület

Kelenföldön csendes kis utcában eladó ez a galériás 50 m2-es lakás 39,9 millió forinttért. A felújítás eredményeképp jött létre ez a modern, fiatalos lakás. A praktikum jellemzi, hiszen a képen is látható üvegajtónak köszönhetően az egész lakás világos. A padló és falak burkolata új, valamint a konyha is gépesítve van, ami a vételár részét képzi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr8816370962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása