Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Karácsonyi dekorációs ötletek fillérekből

2020. december 18. 12:48 - KB_Dorka

Sokszor úgy gondoljuk, hogy csak akkor lehet csinos az otthonunk, ha minden évben új díszeket és kiegészítőket vásárolunk, hogy az aktuális trendnek megfeleljünk. Viszont, ha egy kicsit kreatívak vagyunk könnyedén létrehozhatunk saját, egyedi díszeket, amivel még jobban kitűnünk a tömegből. Ezekből mutatunk párat, ami inspirációt adhat a karácsonyi készülődéshez.

narancs.png

Narancs és mandarin a téli hónapok sztárja és a legtöbb háztartásban megtaláljuk ilyenkor. Illóolajként is gyakran találkozunk vele a boltokban és kellemes illattal árasztja el otthonunkat. A felvágott és kiszárított narancskarikákat egyszerűen fel tudjuk fűzni egy füzérre és pár apró kiegészítővel megspékelve máris egy karácsonyi dísszel vagyunk gazdagabbak, ami amellett, hogy impozáns még az illata is finom. 

Ne feledkezzünk meg a másik sztárról sem, amit a süteményekbe is rakunk, a fahéjról. A narancs és fahéj párosítása talán még kellemesebb illattal varázsol el bennünket és nem csak a füzérre tehetjük fel őket.

deco_no_l_2017_impressionnez_vos_invites_l_aide_de_nos_55_idees_fantastiques.jpg

Nem kell hozzá egyéb kellék, csak egy ragasztó amivel a gyertyára feltesszük a szárított narancsot, citromot vagy fahéjat. Jó dekoráció lehet a karácsonyi asztalon is vagy a nappali elemeként is szolgálhat. 

these_amazing_outdoor_christmas_decorations_are_the_only_inspiration_you_need.jpg

A fent látható dísz nem csak az ajtó előtt mutat jól a házon belül is elhelyezhetjük akár a nappaliban vagy a lépcsőfordulóban és tovább alakíthatjuk, ha egy elemes égősort helyezünk el a karácsonyfa díszek között, amivel hangulatfényt csinálunk egy jó filmezés mellé. 

25_minimalist_christmas_gift_wrapping_ideas_lady_decluttered.jpg

Végül pedig mutatunk egy ajándék csomagolási ötletet. Az utóbbi években nem csak az esküvőkön gyakori, hogy a dekorációba belecsempészik a természetet. Ahogy a képen is látszik egyszerű megoldással az ajándék csomagolását is feldobhatjuk, néhány kis fenyő vagy tuja ággal. 

(A képek forrása: Pinterest)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr2916349272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása