Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Ilyen az élet Egerben

2020. december 10. 09:42 - KB_Dorka

Elbarangoltunk Budapestről és észak-kelet felé vettük az irányt Egerbe. A város egy igazi ékszerdoboz, történelmi múlttal rendelkezik, valamint híres borvidékéről is. Egynapos kirándulás helyszínének is tökéletes választás, igaz a karácsonyi vásár idén elmarad, de a várost ünnepi hangulatba és díszekbe öltöztetik minden évben. Ha már ennyire csábító a város megnéztük mi a helyzet az eladó ingatlanokat illetően és egészen meglepő eredményt kaptunk. Mutatjuk!

Kiadási céllal vásárolt és felújított lakás került eladó sorba Eger belvárosában a főtérhez közel. Egyedi bútorainak köszönhetően kellemes hangulatot áraszt magából az 50 m2-es lakás, ahol a bérlések során 4 fő éjszakázott, de hosszú távra inkább két embernek ajánlott. Vételára (45,9 M Ft) budapesti ingatlanokhoz hasonló kategória, viszont, ebbe az összegbe a teljes bútorzat is bele van kalkulálva. 

Egy zárt lakópark legfelső tetőtéri emeletén eladó egy felújított, modern 110 m2-es lakás. A tetőtéri beépítés miatt a hasznos terület lecsökken, de cserébe nagyon világos, tág lakásunk lehet. A különleges bútorok a vételár részét képzik ebben az esetben is, ami igen kedvező, mindössze 31,6 millió forint.

Végezetül pedig egy 2020-ban épített társasház földszinti lakását mutatjuk be. Teljesen új, sosem lakott ingatlan azonnal költözhető, beépített bútorokkal, már a hűtő, sütő és mosógép megvásárlása sem a vevő feladata. Mérete 50 m2, a nappalin túl egy hálószobának ad helyet és reális áron 24,5 millió forintért eladó. 

 Ha szeretnéd Te is eladni ingatlanod nézd meg kedvező hirdetési feltételeinket ezen a linken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6116324458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása