Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Decemberi ingatlankörkép a legjobb lakásokkal

2020. december 01. 09:38 - KB_Dorka

Az év vége közeledtével kezdünk ünnepi lázban égni, de a tökéletes családi hangulathoz elengedhetetlen az igényeinket kielégítő ingatlan. Sokan most is új lakást keresnek vagy épp hirdetik meg sajátjukat, mi pedig mind a két félnek szeretnénk segítséget nyújtani. Bemutatjuk a legjobb eladó ingatlanokat magánhirdetőktől, amikre azonnal lecsaphatsz.

Magánhirdetőink számára gyors és egyszerű ügyintézés biztosított a Költözzbe.hu-n, ami egyrészt a bankkártyás fizetésnek, másrészt az előre megtervezett hirdetési csomagoknak köszönhető. Szolgáltatásunkat már 3990 Ft-tól elérheted korlátlan képfeltöltési lehetőséggel, de ha rövidebb idő alatt adnád el ingatlanod és extra kiemelést szeretnél azt most 7990 Ft-ért megteheted.

Nyíregyháza

Odafigyeléssel és szakértelemmel felújított családi ház eladó magánhirdetőtől Nyíregyházán 24 millió forintért. Jelenleg 49 m2, de a tetőtér beépítésével tovább bővíthető és további szobák alakíthatók ki. Harmónikus színekkel berendezett 2 szoba áll rendelkezésre és egy modern konyha LED-es beépített világítással. Jó választás lehet kezdő ingatlannak, nagy előnye, hogy kertvárosi övezetben fekszik egy csendesebb részen, így a város zajától el lehet távolodni.

Budapest

Budapest VI. kerületében jó áron eladó (26,5 M Ft) ez a felújított 32 m2-es lakás. Kompakt, 2 főnek ideális kezdő ingatlan, mely tulajdonostól eladó. Pár éve egy teljes körű felújítás történt, kicserélték a vezetékeket és burkolatokat is. Remek elrendezésnek örvend a lakás, hiszen külön szobában van a háló és a fürdőszobán kívül egy kis helységben kapott helyet a WC. 

Pécs

Pécs külvárosában tulajdonostól eladó 84 m2-es egyszintes családi ház 22,5 millió forintért, mely két lakrészből áll jelenleg, de igény esetén könnyen egybenyitható. Az udvar 244 m2, ahol kocsibeálló is található, de nagy méretének köszönhetően fedett garázst is lehet építeni. Az ingatlan L alakú, ez megnehezítheti az elrendezést, de a tetőtér beépítésével plusz szobákat alakíthatunk ki, bővítve a lakrészt.

Hirdetésfeladásról további információ ezen a linken érhető el!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr5916273492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása