Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Mire elég 15 millió forint ma? Megmutatjuk!

2020. november 26. 10:03 - KB_Dorka

Pár millió forintért olyan településekben is találtunk jó ajánlatokat, amelyekről akár nem is hallottál, de a térképre ránézve láthatod, hogy egészen jó helyen fekszenek. Ha unod a városi nyüzsgést és szeretnéd a pénzedből a lehető legtöbbet kihozni, érdemes elgondolkodni, hogy kisvárosba vagy faluba költözz. Ott biztosan nyugodt élet vár rád és az ingatlan árak is jóval alacsonyabbak a nagyvárosi árakhoz képest.

Mutatjuk a 4 legjobb ingatlant 15 millió forint alatt!

1. Nagyatád

A horvát határhoz közeli településen eladó egy 95 m2-es családi ház 8,5 M Ft-ért. Az épület egy több, mint 2000 m2-es telken fekszik, ahol állattartás céljából egy melléképület is helyet kapott. Az aranyos kis település Nagyatádtól nem messze található, ahonnan a MÁV Inter City vonatai akár a fővárosig közvetlenül közlekednek. Somogyszob községen a napi élethez szükséges bevásárlási lehetőség, valamint posta, óvoda, iskola elérhető. A ház két hálószobával rendelkezik és üres állapotában azonnal birtokba vehető.

2. Dunaújváros

Dunaújváros Budapesttől délre a Duna partján fekszik kb 45.000 fő lakossal. Itt eladó egy 10 emeletes panelház 6. emeletén lévő lakás 14,9 millió forintért. Az ingatlan 53 m2 és teljesen felújított. Az esztétikai felújításon túl a vezetékek is ki lettek cserélve, valamint egy klímát is beszereltek, hogy mindig megfelelő hőmérséklet legyen. A lakás két szobás, jelenleg egy hálószoba és egy gyerekszoba van berendezve. 

3. Somogyfajsz

Somogyfajsz Balatontól délre fekvő kis település, ahol mindössze 4,5 millió forintért eladó ez a családi ház. A 60 m2-es téglából épült ház egy hatalmas, 2300 m2-es telken fekszik, így szükség esetén az épület tovább bővíthető. Az ingatlan felújítása megkezdődött, nyílászárók cserélve lettek és a szobák is új kinézetet kaptak. Legközelebbi nagyváros Kaposvár, ami fél órás kocsiúttal elérhető.

4. Pécs

Meglepő, de Pécsett is találtunk egy ingatlant csupán 14,8 millió forintért. Egy 4 emeletes társasház negyedik emeletén található ez az 50 m2-es felújított lakás. A 2 szobás lakás jó elrendezésű, minden az előszobából nyílik, ennek köszönhetően jól szeparáltak a szobák és mindenkinek jut kellő intim szféra. Pécs külvárosi részen zöldövezetben található az ingatlan, közel a kutyafuttatóhoz, gimnáziumhoz és konditeremhez.

 Ha szeretnéd eladó ingatlanod meghírdetni nézd meg kedvező feltételeinket ezen a linken!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1316301164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaktanár 2020.11.26. 14:18:51

Dunaújvárosban és Pécsett még talán (mondom talán!) kaphat az ember munkát, na persze, a pesti fizetések töredékéért, de aki nem nyugdíjasként költözne, aligha fog mondjuk Nagyatádra vagy Somogyfajszra menni. tök jó, h olcsó az ingatlan, csak munkalehetőség meg nincs semmi. nem véletlenül korrelál az ingatlanok ára a kereseti lehetőségekkel a környéken.

yerico1 2020.11.26. 15:24:51

@Szaktanár: A távmunka rohamosan terjed, így van az a munka, amit simán lehet bárhonnan csinálni. Ellenben ha már költözik az ember, akkor ne Pécsre, 20 éve döglődik, épül lefelé, a fenti lakáshoz meg kocsit kell tartani, ha közlekedni akar az ember.

Szaktanár 2020.11.26. 16:36:05

@yerico1: egyrészt nem tud mindenki távmunkában dolgozni, sőt, csak egy nagyon szerencsés kisebbségnek adatik ez meg, másrészt amint elmúlik a járványhelyzet, még azon szerencsés kisebbség tagjai is vissza lesznek kényszerítve a munkahelyekre nagy többségükben. sajnos ez van. azt már csak zárójelben említem meg, h a távmunkához azért többnyire bika internet is kell, ami, tartok tőle, h nem elérhető mondjuk Nagyatádon, vagy Somogyfajszon.

tatárfejű kutya 2020.11.26. 17:25:37

Nem értem miért nem szabolcsi vagy borsodi hirdetéseket linkelsz be?! Ott 15 millió alatt tényleg jó házakat kaphatsz...viccet félre téve, azért nyitottam meg az írást, mert azt hittem kb Pest vagy Fejér megyei házakat írsz példaként. Az általad leírt településekről menekülek az emberek, miért akarna odamenni bárki is?

yerico1 2020.11.27. 14:47:03

@Szaktanár: Távmunkához messze nem kell bika internet, egy mobilnet is több, mint elég hozzá, másfelől én is faluból dolgozom az elérhető legkisebb 300-as net mellől, ami sokszorosan több, mint amire szükségem van. A távmunka meg szerencsére már nem csak egy szűk kisebbség számára elérhető, hanem az irodai munkák jelentős része kiváltható vele. És nem hiszem, hogy a járvány elmúltával minden visszaállna a régi kerékvágásba, az emberek megismerték, sokaknak bejött, ezek pedig váltani fognak akkor, ha a munkáltató nem fogja nekik engedni. Én már 5 éve ezért hagytam ott egy céget, mert nem engedték.

yerico1 2020.11.27. 14:48:47

@tatárfejű kutya: Nyugdíjasként, vagy távmunkásként, élvezve egy hitellel terhelt drága ingatlan minden hátrányát miért ne lehetne opció egy olcsóbb házba költözni, és rendezni ezzel az anyagi helyzetet?
süti beállítások módosítása