Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Vértes - Ahol a nyugalom jelenti a luxust

2020. november 24. 10:12 - KB_Dorka

A luxus mindenkinek mást jelent, ám sokan vannak úgy, hogy bármit megadnának egy csendes, nyugodt helyen lévő ingatlanért. Nem szükséges a legmodernebb technológia és exklúzív környezet, elég egy nagy kert, hogy kikapcsolódhasson.

A Dunántúli-középhegységben található Vértes csodás környezetet varázsol a helyi településeknek. Bemutatunk két szuper ajánlatot a környékről, ahol a nyugalom garantált, de még sincs messze a nagyváros.

Vértessomló

Megvételre kínálnak Vértessomlón egy 1900-ban épült családi házat. A felújítás során megőrizték autentikus hangulatát, de a mai kornak megfelelő felszereltséget és minőséget kapott az ingatlan. 1942 m2-es gondozott telek található a 116 m2-es ház, mely most teljes bútorzatával együtt eladó. Az ingatlanba két külön bejáraton lehet bemenni, ez lehetőség teszi két generáció együttélését is, de kis ráfordítással egybe is nyitható a két házrész. 

Vértesszőlős

132 m2-es családi ház eladó vértesszőlősön 51 millió forintért, ami akár azonnal költözhető. Az ingatlan teljesen alápincézett, ahol jelenleg egy műhely, tároló és két autónak való garázs van kialakítva. A földszinten találjuk a konyhát, étkezőt, két hálót és fürdőszobát, valamint egy hatalmas 60 m2-es fedett teraszt. A nappalit és konyhát összekötő részen egy nagy cserépkályha gazdagítja a lakást. Az beépített tetőtérben további hálószobák lettek kialakítva, emellett egy nappali és egy fürdőszoba. Nagy parkosított kertben gyümölcsfák is ültetve lettek, de nem lett túlzsúfolva a zöldterület.

Ha szeretnéd eladásra meghírdetni ingatlanodat nézd meg kedvező feltételeinket ezen a linken!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6216292374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása