Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Sunshine Residence, a hévízi álomotthon

2020. november 19. 09:57 - KB_Dorka

A Sunshine Residence otthonainak megálmodásakor olyan komplex megoldásban gondolkodtak a tervezők, amely egyszerre nyújt igazi álomotthonokat, de tökéletes befektetési lehetőségként is szolgál. Átadása 2021 első negyedévében várható, így összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a különleges lakóparkról.

101837130_3128373200519343_2226551672342052864_o.jpg

A beruházás keretében Hévíz központjában a Széchenyi utca és a József Attila utca által határolt 2200 m² területű saroktelken 63 lakás, 4 üzlet és egy étterem kerül kialakításra. Az épületben a kisebb stúdiólakásoktól a nagy tetőteraszos, panorámás otthonokig minden megtalálható, így mindenki igényei szerint válogathat közűlük. A háztól gyalog mindössze 5 percre található a Hévízi-tó, a sétálóutca pedig csupán 2 percre. A belvároshoz közel, ám mégis csendes, nyugodt övezetben épül a társasház, így nem kell tartani a beszűrődő zajtól. 

A lakásokban magas minőségű anyagok és gépészeti megoldások lettek beépítve a legmodernebb technikával, ami hozzájárul a hatékony energiahasználathoz. A mennyezethűtés-fűtés rendszer korszerű és költséghatékony hőszivattyús megoldással lett kialakítva, így garantálja az alacsony fenntartási költségeket egész évben. Az épület alatt teremgarázs lett kialakítva, így biztonságos parkolási lehetőség is biztosított.


s68_006_7_photo_2.jpeg

Hévíz Délnyugat-Magyarország kicsiny egészségközpontja, mely méretével ellentétben hatalmas hírnévnek örvend. A város közepén található, egyedülálló tónak köszönhetően ugyanis 2012-ben már Magyarország második legnépszerűbb településévé vált.

A város meghatározója a turizmus, részben ennek köszönhető a vidéki város felvirágzása. A több, mint 200 éves fürdőkultúrával rendelkező pihenőhely a számos látogató ellenére sem veszített varázsából és máig is a nyugalom, tisztaság és harmónia jellemzi. A város minden szegletét fejlődés kíséri, legyen szó a szépségápolás, a gasztronómia, a gyógyászat és rehabilitáció, de akár az infrastruktúra területéről.

Fontos kiemelni továbbá, hogy a Balaton közelsége és Keszthely szomszédsága tovább fokozza a városba látogatók számát. Rengeteg turisztikai látványosság, kikapcsolódási vagy túrázási lehetőség adott a dimbes-dombos környéknek köszönhetően.

img_8655_2.jpg

A fentiek alátámasztják azt is, hogy a Sunshine Residence nem csak saját célra való vásárlásra ideális választás, de befektetésnek is ígéretes lehet. Legyen bármelyik is a célja, biztos lehet benne, hogy a minőség, az egészség, a megtérülés minden esetben a döntése velejárója lesz majd.

Várható átadás: 2021 első negyedévében.

További információ ezen a linken érhető el!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr10016287464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása