Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Családi házak Budapesten a legjobb ár-érték arányban!

2020. november 03. 10:13 - KB_Dorka

Meguntad a belvárosi nyüzsgést vagy a karantén alatt nehezen viseled a bezártságot? Biztosak vagyunk benne, hogy egy kertes házban könnyebb átvészelni azt a pár napot. Ha elgondolkodtál már hasonlókon, akkor mindenképp nézd végig ezeket a családi házakat, mert most ár-érték arányban a legjobb ajánlatokat mutatjuk.

XVI. kerület

Rákosszentmihály frekventált részén eladó egy 177 m2-es ház, mely 3 külön bejáratú, összkomfortos lakásból áll. Ennek köszönhetően több generáció számára is megfelelő ingatlan, nem mellesleg kedvező áron megvásárolható 49,9 millió forintért. Összesen 7 szoba van a házban de midegyik tovább bővíthető a tetőtér beépítésével. A falak frissen festve vagy tapétázva vannak az összehatás egy igényes, megvigyázott benyomást kelt.

XX. kerület

30 éve épült családi ház eladó Pesterzsébeten 64,9 millió forintért. Egy emelet és egy pince gazdagítja az ingatlant, ami összesen 112 m2 egy közel 500 m2-es telken. Alsó szintjén található a konyha, nappali és étkező, melyek mindegyike tágas és a sok ablaknak köszönhetően világos is. Egy nagy üvegajtón léphetünk ki a teraszra, ahonnan megközelíthetük az igényesen gondozott kertet. Az emeleten vannak a hálószobák, összesen 4 db és a fürdőszoba. 

XVIII. kerület

Pestszentimrén kínálnak egy remek lehetőséget (84 M Ft) több generációs családi ház vagy vállalkozás/műhely kialakítására, amit a hatalmas telek és az egymás mögött álló két ház tesz lehetővé. Jelenleg egyik lakóháznak a másik pedig műhelyként szolgál. A kétszintes lakóház alapterülete 100 m2, földszintjén a konyha, étkező, mosókonyha, nappali és mosdó található. A 80 m2-es emeleten egy nagy és két kisebb hálószoba van, emellett gardrób és fürdőszoba lett kialakítva. Az utólag épített másik épület 3 szintes és 55 m2, nagy belmagasságának köszönhetően galériás lakás is kialakítható. 

XV. kerület

Rákospalota kertvárosában megvásárolható 67 millió forintért egy 143 m2-es 3 hálószobás ingatlan. Elektromos kapun keresztül parkolhatunk be a ház udvarába, ahol látjuk a szépen gondozott kertet és közvetlenül a házba léphetünk be. Modern konyha és tágas étkező-nappali áll rendelkezésre a földszinten, illetve egy nagy kertkapcsolatos hálószoba.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7816269550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása