Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Ezt kapod Budapesten 20 millió Ft-ért

2020. október 06. 10:11 - KB_Dorka

Kíváncsi vagy, mit vehetsz ma Budapesten 20 millió forintból? Ebben a cikkben összeszedtük a legjobb ajánlatokat, van köztük belvárosi, de találunk a külsőbb kerületekben, jó környezetben is lakásokat. Ezek az ingatlanok kíválóak befektetésnek hosszú távra vagy fiataloknak, pályakezdőknek ugródeszkának. A lakások előnye, hogy kíválóan megközelíthetőek tömegközlekedéssel, így mentesülnek a lakók a csúcsforgalomban való araszolástól.

1. X. kerület

A 10. kerületben Kőbánya Városközpotjában eladó ez a téglalakás 18,9 millió forintért. Az ingatlan a földszinten helyezkedik el, belső kialakítása praktikus és élhető mind a 36 m2-en. A felújítás során szép új garnitúrát kapott a konyha és a falakra tapéták kerültek. Az étkezős konyhán kívül egy nagy szobát találunk, egy fürdőszobát és egy nagyon hasznos tárolót, amit spejznek is használhatunk. Elhelyezkedése kíváló, közel van a Kőbánya Kispest metró és vasútállomás, ahonnan számtalan busz is indul a belváros és a külsőbb kerületek irányába.

2. VII. kerület

Fiataloknak kíváló lehetőség a Keleti Pályaudvar közelében a belvárosban ez a 30 m2-es galériás lakás 19,9 millió forintért. Ennek a galériának köszönhetően, olyan mintha 2 szoba tartozna az ingatlanhoz, mert a 12 m2-es felső rész egy teljes értékű hálószobának felel meg. Az ingatlan bútorozatlan állapotban vásárolható meg, így még több lehetőséget rejt magában. Frekventált helyen található és minden gyalogtávolságra elérhető, ami a mindennapokban szükséges, bolt, posta, bevásárolóközpont. A ház bejáratához közel lévő busz és troli megálló teszi egyszerűbbé a hétköznapokat.

3. IV. kerület

A 4. kerület Tinódi utcában kínálnak megvételre egy 28 m2-es kertkapcsolatos lakást. A belső udvaros társasházban, minden ingatlanhoz tartozik egy elkülönített kis kert rész, ami nagyban emeli a lakók komfort érzetét. Az épület jó környéken található és remek a megközelítése köszönhetően a Váci út közelségének, ahol a M3 metró megállóját találjuk, valamint a busz és troli járatoknak. A lakás vételárát képzi a konyhabútor és a 8 m2-es tároló helyiség is, így az ára mindössze 17,9 millió forint.

4. XVIII. kerület

Az ÖKO programban részt vett panel házban eladó 35 m2-es lakás 19,5 millió forintért. A program keretén belül a lakás új ablakokat és nyílászárókat kapott, így már műanyag, jobban hangszigetelt és szúnyoghálóval ellátott ablakok kerültek beépítésre. A lakás a 10. emeleten helyezkedik el és szép panorámája van a kertvárosra. A hálószobán és nappalin kívül plusz egy helyiség áll rendelkezésre, melyet kedvünk szerint rendezhetünk be étkezőnek vagy dolgozószobának.

5. XXI. kerület

Csepelen a Szent Imre tértől 5 percre eladó egy 5 lakásos társasházban saját kertkapcsolattal rendelkező 38 m2-es ingatlan 19,9 millió forintért. Felosztása kedvező egy konyhából, nagy szobából, fürdőszobából és egy különálló mellékhelyiségből áll. Kerítéssel elkerített részen élvezhetjk a napsütést saját kertünkben, de ha nagyobb rendezvényt vagy kerti sütögetést rendeznénk, akkor a közös kertet is használhatjük. A házhoz tartozik egy táróó is, amit kívülről lehet megközelíteni. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7116227754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haXXXor 2020.10.06. 12:51:30

Sokat gondolkodtam (bár nincs jelentősége számomra különösebben), hogy a tavaly vett, nyilván drágább lakásom jó biznisz volt-e nekem, vagy jobb lett volna várni. Nem vagyok nyilván képben teljes körűen a mostani hitelezési feltételekkel, de azt látom, hogy alapvetően nem rossz deal, még ha az akkori pénzemből bármelyik lakás kijöhetett volna itt. Leginkább azért nem látom negatívan, mert a mostani hitelezési feltételek azért merőben izmosabbak, plusz az önerőre is jobban figyel az ember (azért egy bizonytalan időszakban nehezebb belevágni egy nagy költségű vásárlásba) szerintem. Minden esetre kíváncsian várom, hogy meddig korrigál ki a piac és hova lőnek majd ki az árak 1-2-3 éven belül...
süti beállítások módosítása