Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

20 millió Ft alatt is van új lakás Budapesten

2020. szeptember 24. 15:15 - KB_Dorka

A Simona Ház 1 után most a második ütem a Simona Ház 2 kínál kulcsrakész lakásokat a VIII. kerületben. 200 méterre az első beruházástól, a Lujza utca 10. szám alatt található az elsődlegesen fiatalok számára épült társasház. A projekt átadása már megtörtént, így azonnal költözhető valamennyi szabad lakása.

A Simóna Ház 1-nél már bevállt fejlesztő a Mantra Development végzi a kivitelezést. 17 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, 5 csillagos szállodákat, lakóparkokat és társasházakat épít. Különlegessége más ingatlanfejlesztő cégekkel szemben, hogy a Mantra Developmentnél a kulcs a humánközpontú tervezésben rejlik. 

A Simóna ház 1-nél alkalmazott módszerek alapján épült meg a második épület Budapest belvárosában. Jó elhelyezkedéssel, közel számos busz, villamos és metroállomáshoz. Mindezeken túl fontos kiemelni, hogy amennyire a belvárosi viszonyok lehetővé teszik, zöld övezetben található a társasház. Sétatávolságon belül érjük el például a II. János Pál Pápa teret, ahol kikapcsolódhatunk vagy egy fárasztó nap után stressz levezető futást végezhetünk. 

Egyetemistáknak kíváló kezdő lakás lehet, hiszen elhelyezkedése számukra a legkedvezőbb. A kerületben megannyi felsőoktatási intézményt találunk, melybe összesen 36 000 hallgató jár nap, mint nap. Gyalogtávolságon belül találjuk a Semmelweiss Orvostudományi Egyetemet, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karát és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet. De, ha a felsosoltak közül egyik sem tartozik a kiválasztott egyetemek közé, akkor sem kell búsulni, mert további intézmények érhetők el kb. 10 perc BKV-zással, mint pl.: Corvinus, ELTE vagy BME.

Az épület egy 6 emeletes, 21 lakásos társasház, tradícionális és előremutató homlokzattal, ahogyan a Simóna Ház 1-nél, úgy most is magas minőségű, európai szintű belső dizájnnal épültek a lakások. Energetikailag hatékony, magas szinvonalú és tartós minőségű bútorokat választottak a berendezéshez. Ez nagy segítség lehet, ha valaki nem szeretne bajlódni a lakás bebútorozásával, a Simóna Ház 2 kulcsrakész lakásokat kínál megvételre. Az épület fekvése kedvező, jó benapozottságú lakások létrejöttét segíti.

A lakások 29 és 54 m2 közöttiek, melyek mindegyike okos helykihasználással lett berendezve, hogy a beköltöző új lakó kis helyen is kényelmesen el tudjon férni. Mivel a tervezés során az elsődleges célcsoport az egyetemisták köre volt, így az ő igényeiket tartották szem előtt, ezért jöttek létre az amerikai konyhás nappalik, hogy ha kisebb társaság látogatna hozzánk akkor is elegendő tér legyen számunkra. A lakások ára 20 és 30 millió forint közé esik, így mondhatjuk, hogy könnyebb megvásárolni. Többféle lakástípust terveztek a kivitelezők, melyek közül pl. ez a 2 szobás lakás 25 millióba, míg ez az 1 szobás lakás 20 millió forintba kerül. Kíváló lehet befektetésnek is, hiszen a 8. kerületben most tömérdek ingatlanfejlesztés megy végbe, így átlag feletti hozamot érhetünk el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr3816208810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása