Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Az ország legjobb medencés házai

2020. szeptember 10. 10:38 - KB_Dorka

Körbejártuk az eladó családi házak kínálatát és összegyűjtöttünk a legjobbakat, amelyek medencével is rendelkeznek. Milyen jó érzés lehet egy fárasztó nap után belecsobbanni és kikapcsolódni, nem? Görgess lejjebb és mutatjuk miket találtunk szerte az országban.

1. Érd

A ház építésekor mindenre gondoltak, ami szükséges lehet, hogy élhető környezetet biztosítson egy család számára. Az ingatlan 3 szintes, ami áll egy alagsorból, földszintből és egy emeleti részből. A alagsorban találjuk a garázst, tárolót, a kazánházat és egy igény szerint alakítható helyiséget (pl.: iroda, konditerem). 

A földszinti részt tágas terek jellemzik, itt találjuk az amerikai konyhás nappalit és egy hálószobát. A nappaliból kilépve az egyik teraszra érkezünk, ami részben fedett, a hátsó nagy teraszról pedig a medencét tudjuk megközelíteni. A kertben lévő növényeknek és a zegzugos helyek kialakításának köszönhetően teljesen intimmé vált, így zavartalanul fürödhetünk a medencében.

2. Baja

Első ránézésre azt is gondolhatnánk, hogy ez a ház egy amerikai kertvárosi övezetben áll, de meglepő módon Baján építették ezt a 165 m2-es családi házat. A hatalmas telek lehetővé tette, hogy a szépen parkosított kertben létrehozzanak egy medencét, aminek szélén pavilont és pihenő ágyakat helyeztek el a minél harmónikusabb megjelenésért. 

A nappaliból nyílik egy nagy, fedett hátsó terasz, méretéből adódóan sok ember befogadására alkalmas, így nagyobb kerti partykat is lehet rendezni. Itt találunk egy BBQ grillt és helyet kapott néhány fitness gép, hogy az úszás mellett a szárazföldön is végezhessünk testmozgást.

3. Halászi

Ebben az ingatlanban tényleg mindent megtalálsz. Halászi a Mosoni-Duna partján fekvő gyönyörű település, közel a vízparthoz és a határhoz tökéletes elhelyezkedésnek örvend. A 237 m2-es házhoz tartozik egy 100 m2-es fedett terasz, ami alatt kényelmes kanapék, étkezőasztal és jakuzzi van, mellette pedig egy fedett medencében fürödhetünk kedvünkre. Hogy a kerti főzés élménye is meglegyen, építettek egy bontott téglából felrakott igényes sütögetőt.

A házon belül egy tágas, galériás nappalit, konyhát és a szülői hálót találjuk saját fürdőszobával. Emelett van egy konditerem szaunával és fürdővel, egy dolgozószoba és egy kamra. A galérián 3 hálószoba, fürdőszoba és egy nagy erkély kapott helyet.

4. Nyíregyháza

Gyönyörű parkosított területen eladó ez a családi ház 89 millió forintért. A ház alapterülete 170 m2, amiben 4 hálószoba, étkező, nappali, konyha és egy gardrób kapott helyet. A ház jó minőségű alapanyagokból lett készítve, így nagyon jó állapotban van és modern felszereltségű. A szépen gondozott kerben 50 m2-es medence kapott helyet, mellette egy fedett terasz, ahol pihenhetünk.

A telken találunk még egy 45 m2-es vendégházat, ami egy igazi vadászház benyomását kelti a falon lévő dísztárgyakkal és a kő betakással. Rendelkezik egy saját konyhával és étkezővel, valamint egy nagy méretű szaunával is. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1216187698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása