Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Felújítandó lakások számtalan kreatív átalakítási lehetőséggel

2020. augusztus 24. 12:29 - KB_Dorka

Ingatlanvásárlás előtt érdemes megfontolni a felújítandó lakások kínálta fantasztikus lehetőségeket. Habár kétségtelenül több energiabefektetést kívánnak, mint a már felújított lakások, számos további előnyt kínálnak szépen berendezett társaikkal szemben.

Míg felújított lakás esetén elsősorban a makulátlan felületi adottságok kerülnek szem elé, a felújítás lehetőséget biztosít, hogy megbizonyosodjunk a csövek, vezetékek és egyéb, szemmel nem látható, ám annál jelentősebb berendezések állapotára. Szükség esetén ezek cseréje még időben kivitelezhető, megelőzve ezzel rengeteg jövőben felmerülő esetleges kellemetlenséget és költséget.

A rejtett adottságok mellett egy felújítandó lakás remek lehetőség, hogy új otthonunkat saját stílusunk szerint, saját preferenciáinknak és igényeinknek megfelelően alakítsuk ki. Az elosztástól kezdve a fal- és csempeszíneken át semmilyen téren nem kell kompromisszumot kötni, a lehetőségek végtelenek.

Összeállításunkban ezúttal azokat a felújítandó lakásokat gyűjtöttük össze, melyek rendkívül kedvező elhelyezkedésük mellett adottságaikból adódóan számtalan kreatív átalakítási lehetőséggel kecsegtetnek leendő tulajdonosaik számára.

VII. kerület

Budapest belvárosában, a 7. kerületben, Belső Erzsébetvárosban eladásra kínálnak egy tágas, fényes 78 négyzetméteres felújítandó lakást, mely elhelyezkedésének köszönhetően kiváló befektetés. A lakás tájolása és a nagy ablakok rengeteg opciót kínálnak a stílusos átalakításhoz - a nagy mennyiségű beeső fény lehetővé teszi a színekkel való optikai játékot, de a berendezés kiválasztásakor a növények jelentősége is maximálisan kihasználható. A kedvező elosztás a belső terek újraelosztására is kínál lehetőséget, még tovább növelve ezáltal a terek méretét, vagy éppen számát.

V. kerület

Budapesten az 5. kerületben, a Petőfi Sándor utcában eladó egy 66 négyzetméteres, két szobás felújítandó lakás. Az ingatlannak már a környezete is lenyűgöző – a műemlékké nyilvánított épület a történelmi belvárosban helyezkedik el, melyet gyönyörű régi többszintes lakóházak vesznek körül. Az elosztásnak és a tágas helyiségeknek köszönhetően a lakás minden igény kiszolgálására, akár többgyermekes családok számára is alkalmas. A világos és napos terek számtalan kiváló lehetőséget biztosítanak a stílusos berendezés kialakítására, akár a helyiségek összevonásával vagy újra rendezésével is.

XIII. kerület

Eladó Újlipótvárosban, a Nyugati tér közelében egy jó állapotú századfordulós társasház első emeleti, 70 négyzetméteres lakása, mely kedvező infrastruktúrája mellett rendkívül jó elosztásának köszönhetően rengeteg felújítási lehetőséget rejt magában. A tágas helyiségekben akár amerikai konyhás nappali kialakítása is megoldható, de a terek elválasztásával a lakás esetleg könnyedén még meghittebbé tehető. A kelet-nyugati tájolásnak hála a lakás a nap minden szakában világos, mely stílusos és megfelelő berendezéssel optikailag még jobban kihangsúlyozható. A nagy belmagasság még inkább növeli a tereket, így a nagyméretű nyílászárók a lehető legtöbb fény bejutását teszik lehetővé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1016174738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása