Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Budapesti újépítésű lakások 30 millió körül

2020. augusztus 20. 15:12 - KB_Dorka

Hallottál már a Waterfront city vagy a Harmony terrace nevű beruházásokról? Ha nem, akkor mindenképp olvasd el a mai cikkünket, ahol összegyűjtöttünk olyan most épülő lakóparkokat, amelyekben a legmodernebb technika biztosítja majd a kényelmet a jövőbeli lakóinak.

1. Waterfront City

Az óbudai Dudaparton épül ez a nem mindennapi lakópark, aminek a különlegessége, hogy magasabbak lesznek az átlag városi társasházaknál. Jellemzően 9-13 emeletes házak lesznek, amelyek 90%-a teraszos, valamint kertkapcsolatos lesz. A magasságának köszönhetően válogathatunk, milyen kilátást szeretnénk, akár az Óbudai-szigetre, a Budai-hegyekre vagy a Dunára. A társasházban még vannak elérhető lakások 30 millióig, melyek 27 m2-esek egyszobával, de viszonylag nagy terasszal rendelkeznek. Ebből mutatnánk be a 12. emeleten lévő lakást 29,8 M forintért. 

További részletekért kattints ide!

2. Római Residence

A Római part közvetlen szomszédságában épül egy új lakópark, ami tökéletes választás, ha az életünkből nem tudjuk kizárni a sportot, hiszen a bicikliút, sétányok és túraútvonalak karnyújtásnyira találhatók a háztól. 4 emelet kiépítésével házanként átlagosan 18 lakás válik megvásárolhatóvá, melyek mindegyike rendelkezik saját terasszal. Az építők nagy figyelmet fordítottak a dizájn mellett arra, hogy a mindennapokban praktikus és komfortos lakásokat alakítsanak ki. A kínálatból kiválasztottunk egy első emeleti, nyugati fekvésű lakást 25,7 millió forintért.

További részletekért kattints ide!

3. Marone House

A Marone House a 8. kerületben található egyedi tervezésű épület. Tervezés során figyelembe vették a legújabb trendeket és a fenntartatóságra is kellő odafigyelés jutott, így a lakások mobil eszközről vezérelhető okosotthonok lesznek és nem lesz szükség radiátor felszerelésére sem a lakásokban, mert hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés fogja biztosítani a megfelelő hőmérsékletet, amit a plafonon keresztül fog leadni. A háznak lesz tetőkertje és belső udvara is a saját erkélyeken túl, így a lakóknak megmarad a természethez közeli érzése a belvárosban is. Az első emeleten egy jó kialakítású 23 m2 lakófelületű és 5,15 m2 terasszal rendelkező lakás 30,9 millió forint.

További részletekért kattints ide!

4. Sunny Side Residence

A Sunny Side Residence név hallatán már tudhatjuk, hogy a lakások mindegyike jó benapozottságú és világos. Nincs egyetlen északi fekvésű lakása sem, valamint mindegyikhez tartozik balkon vagy loggia. A ház aljában kiépítésre kerül egy kétszintes mélygarázs, amelyekhez plusz tárolóhelyet is vásárolni lehet. Jó elhelyezkedésű épület, séta távolságra van a Boráros tér vagy akár a Nagyvárad téri metrómegálló. A 7 emeleten összes 71 lakás lesz kiépítve maximum 78 m2-es nagyságig. Ebből a kinálatból kiválasztottunk egy élhető kislakást erkéllyel 28,7 millió forintért.

További részletekért kattints ide!

5. Harmony Terrace

13. kerület Angyalföldi úton találjuk a lakóparkot, melynek neve sokmindent elárul az épületről. Tervezői igyekeztek a legtöbb zöldfelületet kialakítani, így a leendő tulajdonosoknak a lehető legharmónikusabb érzést nyújtani. A földszinten és az első emeleten parkosított tér, ezen kívül a felső emeleten tetőkert nyújt kikapcsolódást a lakóknak. A 7 emeletes társasházban 98 lakás áll rendelkezésre 30-tól 106 m2-ig. Ajánlatunk az első emelten található teraszos lakás kapcsolattal a kerttel 32,6 millió forintért. 

További részletekért kattints ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr2416167586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása