Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Budapest legimpozánsabb villái

2020. augusztus 18. 16:34 - KB_Dorka

Nem is gondolná az ember, amikor sétál az utcán és meglát egy gyönyörű, legyen az modern vagy klasszikus stílusú villát, hogy attól bárki is meg szeretne válni. Valószínű sokak fejében lajátszódott már élete során, hogy milyen lehet egy villában lakni saját személyzettel és alkalomadtán összejöveteleket szervezni oda, akárcsak a Great Gatsby filmben. Most engedjük, hogy pár percre olvasóink fantáziája is szárnyra kapjon a következő villák láttan.

1. III. kerület

A Táborhegy csendes utcájában található ez a 1300 m2-es villa, amely 2004-ben épült egyedi tervezés alapján. A házban helyet kapott 7 hálószoba, télikert, könyvtár, medence, fitness terem és a ház aljában egy 8 állásos garázs. Nagy belmagasság és tágas terek jellemzik ezt a minden igényt kielégítő villát.

2. II. kerület

A Hűvösvölgyben található luxusvilla szintén 1300 m2-es, több szinttel rendelkezik, ahol elszórva találjuk meg a 10 hálószobát. Ezen kívül rendelkezik teniszpályával, külső és belső medencével és gyönyörű panorámával a Budai hegyekre.

3. VI. kerület

Az Andássy úton a Kodály körönd közelében eladó a Tildy palota. Nevét Magyarország volt miniszterelnökéről Tildy Zoltánról kapta, mert ebben a kormányfői rezidenciában lakott 1945-től 1946-ig. 2017-re elkészültek a felújtási munkálatok és 4 db luxuslakást alakítottak ki benne. A ház alagsorában wellness részleg és borospince található és egy teremgarázs, ahol lakásonként 2 autónak van hely.

4. XII. kerület

A Svábhegy ősfás területén áll ez a 2012-ben felújított villa, amely teljes rekonstrukción esett át, így nyerte el mostani korszerű változatát úgy, hogy a villa eredeti hangulata megmaradt. Összesen 5 hálószobája van saját gardróbbal és fürdőszobával. A telken található mág egy személyzeti lakás, vendégház, medence és parkoló.

5. I. kerület

Végül a legszebb panorámával rendelkező budai ingatlant mutatjuk be. A felújított lakást a Halászbástya lábánál kilátással a Parlamentre találjuk. Igaz, ez az ingatlan nem egy villa, de ilyen paraméterekkel és kilátással muszáj volt ebbe a kategóriába sorolnunk, hiszen lélegzetelállító. 7 szobát találunk benne saját fürdőszobákkal. A mélygarázsból saját lifttel juthatunk a lakásba.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr816138590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása