Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Kíváncsi vagy milyen ingatlant vehetsz 50 Millió forintból? Mutatjuk.

2020. augusztus 05. 15:15 - KB_Dorka

Az elmúlt időszak arra ösztönözte az embereket, hogy maradjanak otthon és ott töltsék el kreatívan a szabadidejüket. Ennek hatására sokan döntöttek úgy, hogy a város zajától és zsúfoltságától messzebb költözne Budapest agglomerációjába egy csendesebb kertvárosi övezetbe.

Ebben a cikkben összeszedtük a legjobb családi ház ajánlatokat az agglomerációban, amelyek elhelyezkedésüknek köszönhetően a városban dolgozók számára is megfelelő választás lehet.

  1. Panorámás ház Solymáron (39.9 M Ft) 

 Ez a gyönyörű panorámával rendelkező 120 m2-es, 4 szobás családi ház Solymár egyik közkedvelt részén a Hutweide városrészen található. Budapest autóval és vonattal is 25 perc alatt elérhető, ami a vonat előnye, hogy a Nyugati pályaudvaron leszállva máris a belvárosba érkezünk. A házhoz egy gyümölcsfákkal teli kert is tartozik.

  1. Természetközeli gerendaház Pomázon (42.9 M Ft)

Eladó Pomázon ez a 72 m2-es nagy telken fekvő gerendaház. Aki szereti a természetet és gyakran kirándul vagy túrázik, annak ideális választás, mert az utca végéből indul a Holdvirág-árok túraútvonal de más túraútvonalak is gyorsan elérhetőek. A ház jó elosztású 3 szobás ingatlan, az emeleten található a két hálószoba, amelyekből a reggeli kilátás a körülöttünk természet nyugalmát adja vissza.

  1. Családi ház Budakalászon (42 M Ft) 

 A Duna parthoz közel fekvő 79 m2-es családi ház eladó jó adottságokkal. Kisebb felújításokat igényel a ház, de látni benne fantáziát a nagy üvegablakokkal. Budakalász jó fekvésű város, könnyen elérhető az M0-ás autópálya, de akár a Szentendrei úton hamar Óbudán lehetünk. A ház rendelkezik egy nagy pincével, amely egy külön lakásként is funkcionálhat, vagy a ház részét képezve egy dühöngőnek alakítható át. 

  1. Egyszintes családi ház Gyálon (47 M Ft) 

 Egyszintes felújított családi ház garázzsal eladó Gyálon. Kertvárosi részen közel iskolához és óvodához található ez a 100 m2-es 4 szobás ház nagy kerttel. Hagyományos kialakítású szobák jellemzik, aminek köszönhetően a berendezésük sem jelent nagy kihívást.

  1. Páratlan lehetőség Szigetszentmiklóson (16.9 M Ft) 

 

Eladó Szigetszentmiklóson Csepelhez közel eső részén ez a két szintes 80 m2-es családi ház. Nagyon nyugodt és csendes utcában fekszik egy 880 m2-es telken, ahol gyümölcsös és veteményes is található. Enyhe felújításra, illetve átalakításra szorul, hogy egy család kényelmesen és szeparáltan tudjon együtt élni, mert jelenleg a tetőtér egy egylégterű hálószobából áll.

  1. Dunakeszin tópari ház eladó (35.9 M Ft)

 A Tőzegtó partján fekvő könnyűszerkezetes ház teraszáról ez a látkép fogad bennünket. A ház jól szigetelt télen nyáron kellemes hőmérsékletet lehet a házban tartani. A földszinten található a fürdőszoba, konyha, étkező és a nappali, míg az emeleten helyezkedik el 2 hálószoba és egy WC. Aki szeret horgászni annak tökéletes lehetőséget kínál ez az ingatlan, mert a kert közvetlen kapcsolatban van a tóval és rendelkezik saját stéggel is. A ház 2018-ban épült, így nem igényel felújítást, viszont a ház színezése a vevő feladata.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr8616105358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása