Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Gazdaságos lakások megbízható kivitelezőtől?

2020. március 20. 14:52 - KBSara

Az új építésű lakások piacán az egyik legégetőbb kérdés az elmúlt években az volt, hogy olyan projektet és kivitelezőt találjunk, aki nagy biztonsággal fogja befejezni az építkezést, olyan minőségben, ami elvárható.

A gomba módra szaporodó új építésű tömbök között nehéz eligazodni, ezért most bemutatunk néhány olyan projektet, amit egy 2012 óta működő, sok ezer lakást már átadott kivitelező cég fejleszt. 

A Metrodom mellett szól, hogy csak saját kivitelezőkkel dolgoznak és banki finanszírozásból épülnek házaik, ami garanciát ad az időben történő átadásra. A fizetendő előleg viszonylag alacsony,  csak 10%, a fennmaradó részt csak az átadáskor szükséges fizetni, ezzel kiemelkedőek a piacon.

Az elkészült lakásokban Metrodom okosotthon rendszer van, ami az alap hűtés-fűtési rendszer és a világítás irányítása mellett még sok más feladat ellátására is képes. Személyre szabhatjuk és olyan funkciókkal bővíthetjük, ami a mi mindennapjainkat megkönnyíti. Kiterjesztett garanciát vállalnak továbbá az átadás után, ami azt jelenti, hogy 0-24-es ügyfélszolgálat áll a lakók rendelkezésére, ha vészeset történne.

Lássuk, hogy melyek a legkedvezőbb árú lakások a most épülő lakóparkjaikban! Magyarország legtöbb új építésű projektet tartalmazó oldalán az ujotthon.hu oldalon keresgéltünk.

Kertkapcsolatos 1 szobás lakás a Metrodom Zuglóban

metrodom_zuglo_1_szobas_lakas.png

Kevés új építésű lakást találunk 30 millió Ft alatt, pláne kertkapcsolattal! A Metrodom Zugló lakópark még elérhető lakásai között több ilyen is van, nekünk a kertkapcsolatos terasz miatt ez lett a kedvencünk. 

A hiánypótló zuglói projekt értékesítése még javában zajlik, így aki ezen a környéken keresgél, annak jó lehetőség. Pár perc sétára található a Bosnyák tér, így a tömegközlekedés egyszerű a környékről. Több élelmiszerlánc nagy üzlete elérhető a közelben, de Bosnyák téri piac, valamint az Ikea, a Sugár és az Árkád üzletházak is 15 percnyire vannak csupán.

A képen szereplő ingatlan tipikus stúdiólakás, összesen 31 m², de a nappaliban és a fürdőn lévő ablakoknak köszönhetően világos és élvezhetjük a majdnem 6 m²-es terasz előnyeit is jó idő esetén.

1+1 szobás lakás a Madarász38-ban

metrodom_madarasz38_ujepitesu_lakas_elado.png

Második választottunk ez az 1+1 szobás lakás a 13. kerületben. Mindössze 5 perc sétára a Gyöngyösi utcai metró megállótól és a Duna Plázától, a Váci útnak köszönhetően jó az közlekedés és az infrastruktúra, de a környező utcák mégis csendesek. Aki nem szereti a grandiózus lakóparkokat, annak szimpatikus lehet, hogy az összese 291 lakás 5 háztömbben oszlik szét, így az egyes épületek nem olyan hatalmasak.

A lakás külön hálószobájával és a külön mellékhelyiséggel a viszonylag kis alapterület ellenére kényelmesen használható otthon lesz. Az amerikai konyhás nappaliból léphetünk ki a 14 m²-es teraszra, és még 18 m² alapterületű kert is tartozik hozzá! 

1 szobás lakás a City Home-ban

city_home_ujepitesu_elado_lakas.png

Igazi első saját kuckó lehet ez a 31 m²-es lakás a 9. kerületi City Home lakópark L ütemében, amit 2021 év elejére fejeznek be várhatóan. Aki szeretné a fővárosnak ezen a folyamatosan fejlődő és megújuló részén kezdeni az önálló életet, annak tökéletes választás. Mivel már több ütemet átadtak, több ezer elkészült lakás van a lakóparkban, a környező utcák is új arculatot kaptak, illeszkednek az új környezethez.

Az általunk ajánlott lakásban minden szükséges funkció elérhető, a konyha és a fürdő is jól elkülönített, a hálórész a nappalival van egy légtérben. Terasz szerencsére az ekkora lakásokhoz is tartozik, ehhez egy 6 m² alapterületű kapcsolódik, ami már kényelmesen használható kikapcsolódásra.

 

2+1 félszobás a lakás a Metrodom Park-ban

metrodom_park_elado_ujepitesu_lakas.png

Következő kedvencünk ez a számos élethelyzetre tökéletes megoldásként szolgáló 2+1 fél szobás lakás a 10. kerületben, a Metrodom Park lakóparkban. A lakóparkot kisgyermekes családoknak, nyugalomra vágyóknak szánják elsősorban, több játszótér, baba játszószoba és meditációs tetőkert is tartozik majd a házakhoz.

A kiválasztott lakás az amerikai konyhás nappali mellett 2 teljes értékű hálószobával rendelkezik, egy zuhanyzós és egy kádas fürdőszobával, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig befért még egy háztartási helyiség is. A projekt minden lakásához tartozik terasz vagy kertkapcsolat- Ehhez egy majdnem 12 m²-es terasz van, ami a nappaliból közelíthető meg, valamint a kisebb hálóból is kiléphetünk egy apró erkélyre.

A két különnyíló hálónak köszönhetően nem csak családi otthonnak lehet kiváló, de lakáskiadáshoz is tökéletes.

A lakás méretének köszönhetően CSOK is igényelhető rá.

2 szobás lakás a Metrodom Őrmezőben

metrodom_ormezo_elado_lakas.png

A budai oldalra áttérve a Metrodom Őrmezhőből is kiválasztottunk egy kellemes lakást. A 11. kerületi lakóparkban a magas színvonalú, kényelmes mindennapok várhatnak ránk, hiszen a kerítéssel teljesen körbezárt területen biztonságban pihenhetünk. A 7 lakóépület egy közösségi teret vesz körbe, ahol klubház, szabadtéri medence napozóterasszal és hozzá kapcsolódó játszótér várja majd a lakókat. Jól hangzik, ugye?

A lakás, amit a még elérhetőek közül választottunk egy 2 szobás, 44 m²-es praktikus otthon. Természetesen ehhez is tartozik egy 6 m²-es terasz, külön mellékhelyiség, tágas ablakos konyha és tárolásra jól használható előszoba is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr3415538064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása