Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Bükki panoráma: lenyűgöző otthon Egerben

2022. augusztus 08. 07:48 - annazsanett

Egerben, a Hajdúhegy lábánál eladó ez a páratlan panorámával rendelkező családi ház. Eger az egyik legélhetőbb vidéki város, mindössze 130 kilométerre Budapesttől. Az ezeréves történelem átjárja az egész települést.  A barokk környezet, a finom borok, az egri vár, Magyarország egyik legnagyobb bazilikája, az egri főszékesegyház is itt található, de számos más híres műemlékkel és múzeummal is rendelkezik. Eger jelentős oktatási és kulturális központ, ne felejtsük el az egyetemi életet sem. Az egri borvidék központjaként a legjelentősebb magyar borvárosok közé tartozik, az egri bikavér külföldön is ismert és elismert borfajta.

eger1_1.jpg

Magyarország legszebb, legváltozatosabb hegysége, a Bükk. Az élmények széles tárháza kínál kalandot és pihenést a régióban, legyen szó akár komolyabb gyalogtúráról, kerékpározásról, városlátogatásról, termálvizes fürdőzésről. A pihenni és gyógyulni vágyóknak is kedvez a kétféle gyógyvízével, a radonos gyógyvizet legfőképp a mozgásszervi betegséggel küzdők vendégeink részére ajánlják. A kénes termálvíz jótékony hatását is számos tanulmány támasztja alá,

eger3.jpg

Az ingatlan

Az ingatlan két külön bejáratú lakrészből áll: egy 190 négyzetméteres, tágas, tetőteres és egy 50 négyzetméteres, kétszobás kisebb részből. Tökéletesen alkalmas többgenerációs családok együttélésére vagy akár gazdasági céllal vállalkozások számára is kedvező. A nagyobb ház izgalmas belső tereiben a természetes színek és burkolatok dominálnak. Az alsó szinten található a nappali és a vele egy légtérben a konyha étkezővel. Az emeleten a három hálószoba mellett egy kényeztető szaunát is kialakítottak. Az épület teljes alapterülete alatt pince van, ahol helyet kaptak az alternatív módon használható kazánok, a gáz mellett rendelkezésre áll vegyes tüzelésű kazán és egy kandalló is.

eger5.jpg

A gondozott kertben mammutfenyő található, délszaki növényeket ültettek. Ne feledkezzünk el a 27 négyzetméteres teraszról sem, ahonnan örök panoráma tárul elénk a Bükkre. Az ingatlant reális áron, a környék átlagárának megfelelően kínálja a tulajdonos eladásra.

eger2.jpg

Az ingatlanról még több képet és információt itt találsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr817903027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása