Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nyílt napot tartanak az újbudai prémium lakóparkban

2021. június 16. 09:20 - annazsanett

Járja be ön is a Metrodom Őrmező lakóparkot, a béke szigetén épülő okosotthonokat Újbudán, és tekintse meg a nyílt napon a prémium kategóriás lakásokat és szolgáltatásokat. A lakópark Budapest XI. kerületében található a Mikes Kelemen és az Őrmezei út között, ahol az otthonok a csendes, kertvárosi negyedben közel 1,6 hektáros zöld területen helyezkednek el.

 ormezo-00009_1.jpg

A sokak által kedvelt kerületben békés, nyugodt utcák várják az ide költözőket, ahol idilli, fasorokkal tarkított, valódi kertvárosi hangulat jellemzi a környéket. A kiváló közlekedési adottságoknak köszönhetően a belváros könnyedén és rövid időn belül elérhető: a Kelenföldi pályaudvar mindössze két buszmegállóra található, emellett a villamos és buszjáratok, valamint metróvonalak is széles körben állnak rendelkezésre. A közelben található óvoda és iskola is, ezért a családok számára különösen kedvező a Metrodom Őrmező lakópark lokációja. A társasházban mindenféle méretű és változatos elosztású lakás megtalálható a 32 négyzetméteres kis lakásoktól egészen a gyermekes családok számára is ideális, 118 négyzetméteres, 5 szobás otthonokig.

_asp3584-edit_1.JPG

Az új építésű lakóparkoknál nagyon fontos a műszaki tartalom, hiszen egyre nagyobb az igény a lakáskeresők részéről, hogy az otthonok energiatakarékosabb fogyasztással rendelkezzenek. A Metrodom által kifejlesztett Dual Eco fűtés-hűtés rendszer a leggazdaságosabb működtetést biztosítja, a rendszer ugyanis lehetővé teszi, hogy a lakások „BB - Közel nulla energiaigényű” besorolást kaphattak. A Metrodom Őrmező lakóparkban nincsenek hagyományos fűtőtestek, hanem mennyezetfűtést találunk, így a hőleadást biztosító felület jóval nagyobb.

_asp3799.JPG

A lakópark biztonságáról a kiépített kamerarendszer gondoskodik, és a zavartalan mindennapokat őrszolgálat biztosítja a nap 24 órájában. A Metrodom Őrmező leglátványosabb pontja kétségkívül a védett, zárt belső kert, amelyet minden oldalról kerítés ölel körbe. A lakópark szolgáltatásait tekintve is kiemelkedik a többi hasonló, új építésű lakások közül. Az összesen 7 darab lakóépület a telek közepén található nyugalmas belső park és közösségi tér köré épült, ahol helyet kapott többek között egy közösségi nappali, edzőterem és szauna is. A közösségi nappali egy szabadtéri élménymedencére és napozóteraszra néz, a kisebb gyermekek kikapcsolódását pedig a szintén a belső parkban biztonságosan kialakított játszótér szolgálja.

ormezo-00004.jpg

Látogasson el a fejlesztő által június 18-19-én tartandó nyílt napra, ahol egészen különleges módon bejárható lesz szinte a teljes lakópark! Az érdeklődők megtekinthetik a wellness részleget, a szaunát és fitneszteremet, a kültéri medencét, és ezeken felül egy ízlésesen berendezett mintalakásba is be lehet majd menni. A nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet ezen a linket tehet meg!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6716594324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wrstjnethn 2021.06.17. 15:04:59

Nagyon szép, fantáziadús fehér kockaházak, büszke lehet rájuk az építész. Ja, nem.
süti beállítások módosítása