Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Ezeket a panellakásokat vedd meg!

2020. október 29. 10:25 - KB_Dorka

Nem szabad azt hinni, hogy egy panellakás zord és kicsi. Erre rácáfolunk a mai válogatásunkkal, összegyűjtöttük az ország legjobb lakásait, melyek minimum 2 szobásak, hangulatosak és kedvet kapunk beköltözni. Görgess tovább és mutatjuk a TOP 5 ajánlatot!

Elsőként bemutatjuk Újpesten lévő 71 m2-es felújított lakást. Stílusosan, színes bútorokkal lett berendezve, így az egész lakás hangulata vidám. Különleges módon csempésztek a lakásba életet két beépített akvárium segítségével. Elrendezése praktikus, két nagy szobával és egy félszobával rendelkezik és nyugati fekvésének köszönhetően árad be a napfény a nagy ablakokon. Mindössze 40 millió forintért megvásárolható, igényes beépített bútoraival együtt.

Debrecen belvárosában szintén egy felújított lakás került eladó sorba. A 4 elemetes társasházban található ingatlan összesen 68 m2 2+2 szobás és még egy kis erkély is tartozik hozzá. 2016-ban egy teljeskörű felújításon esett át, aminek köszönhetően új nyílászárók, konyha és fürdőszoba bútort szereltek be. Budapesti árakhoz képest nagyon kedvező 24,9 millió forintért lehet megvenni.

Következő megálló Székesfehérvár egyik 4 emeletes háza, ahol a legfelső szinten találjuk ezt az 53 m2-es lakást. 3 félszobában rendezhetünk be hálószobát, így egy 4 tagú családnak is ideális lehet. A beltéri ajtók és a bejárati ajtó is cserélve lett, ezáltal sokkal jobban hangszigetelt. Ezenkívül a vezetékek és csövek is korszerűsítve lettek és egy új fürdőszoba bútort is kapott a lakás. A vételára 25,5 millió forint.

Káposztásmegyeren eladó egy 73 m2-es lakás a 4. emeleten 35,2 millió forintért. A nappaliból a nagy ablakoknak köszönhetően gyönyörű kilátás tárul elénk a budai hegyekre. Egy nagy és egy kisebb hálószoba áll rendelkezésre, de a nagy terek lehetővé teszik a további helyiségek kialakítását. A háztömb jó fekvésű, csendes, nyugodt környezetben található és a környéken mindent megtalálunk amire szükségünk lehet. 

Végül pedig egy nem mindennapi 61 m2-es lakás Győrből. Különleges bútoraival és megjelenésével vonzza a tekinteteket. Kialakítása kedvező két hálószobával, egy nappalival és egy nagy erkéllyel rendelkezik. A felújítás során kapott ilyen elegáns belső bútorzatot, ami teljesen egyedivé varázsolja a lakást. Emellett minden vezeték és elektromos eszköz új, így fogyasztásuk pénztárca barát. A lakáshoz tartozik egy tároló is, mely a vételár (27,9 M Ft) részét képzi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr7516261222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása