Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Lélegzetelállító budai villák

2020. október 22. 10:09 - KB_Dorka

Mindenkiben ott van a kíváncsiság, amikor kívülről meglát egy káprázatos családi házat, vajon hogy nézhet ki belülről? Honlapunkon számtalan gyönyörű ház van, de mai válogatásunkban azt az 5-öt mutatjuk be, melyek leginkább elnyerték a tetszésünket. Jöjjenek a legszebb budai villák!

Hosszúrét

Elsőként egy 11. kerületi családi házat mutatunk be, mely 3 szintes és összesen 375 m2. A Hosszúrét városrészben található épületbe több bejáraton is be tudunk menni, ha az utca felőli bejáraton lépünk be, a fenti kép látványa fogad. Az egész ingatlant a hatalmas terek jellemzik, ennek köszönhetően minden igényt kielégít. A hidegebb napokon a tágas előtérben kellemes meleget varázsolhatunk a kandallóval, ami nem mellesleg nagyon autentikus hangulatot is eredményez ebben a házban a sok fa bútor végett. 

A házban 6 hálószoba és 5 fürdőszoba áll a rendelkezésünkre, illetve egy nagyobb méretű szaunát és egy jakuzzit találunk. Az ingtalan különlegessége az átriumos nappaliból nyíló galéria, ahonnan az erkélyre érkezve a budai hegyek panorámája tárul elénk.

Széphalom

A következő ingatlan a 2. kerületben található csendes, nyugodt zöld övezetben. A ház 190 m2 lakórésszel rendelkezik, ami egy alagsorra, egy földszintre és egy tetőtérre oszlik. Az alagsor egy be nem rendezett különálló helyiségként szolgál, ahol egy szoba beépítésével saját lakrész is kialakítható. Jelenleg ezen a szinten van a gépészeti helyiség és a szauna. A földszinten előszoba, konyha, nappali kandallóval kapott helyet, valamint egy fürdőszoba. Erről a szintről jutunk ki a teraszra és a télikertre is, ahonna csodálhatjuk a természetet. A tetőtérben alakították ki a hálószobákat, valamint további fürdőszobákat és egy gardrób szobát, hogy a lakók ruhái és egyéb kiegészítői praktikusan rendszerezve lehessen.

Adyliget

Harmadikként mutatjuk be szintén a 2. kerületben lévő 328 m2-es kockaházat. Modern kinézete eredményezte a belső letisztultságot is, így könnyen és praktikusan berendezhető. A nagy üvegablakain árad be a fény minden nap és gyönyörködhetünk a kilátásban. 

Az ingatlan 3 szintes, 5 hálószobával és 4 fürdőszobával rendelkezik, melyek az emeleten találhatók. Az alagsorban egy wellness részleg került kialkításra egy jakuzzival, szaunával és egy pihenő szobával. A földszinten pedig egy tágas 70 m2-es konyha-étkező-nappali fogadja a hazatérőket. A ház tetején egy fűvel borított tetőkert van, ahonnan panoráma nyílik a környező hagyekkel.

 Orbánhegy

 A 12. kerület egyik legszebb részén várja új lakóit ez a hatalmas 596 m2-es családi ház. 4 szintjét egy belső lift köti össze. Az alagsorban egy wellness részleg található, ahol egy úszómedence, 4 személyes szauna és egy jakuzzi kapott helyet, illetve a föld alatt egy teremgarázs, hol 6 autónak van kialakított beállóhelye. A földszint központi helyisége a tágas nappali kandallóval, innen jutunk ki a 40 m2-es félig fedett teraszra. Az emeleten lettek kialakítva a hálószobák, kilátással a gyönyörű panorámára és a fürdőszobák. Ezen a szinten is létrehoztak egy közösségi teret, nagy kanapékkal és kandallóval.

Aranyhegy

Egyedi tervezésű 312 m2-es családi ház eladó a 3. kerületben. A ház három szintes, melynek alsó szintjén itt is egy 3 autónak elegendő garázst és egy fürdő-szauna helyiséget alakítottak ki. A földszinten egylégterű nappali-étkező kapott helyet, ahol egy hatalmas cserépkályha díszeleg. Az emeleten találhatók a hálószobák és a fürdőszoba és egy galéria, ahonnan letekinthetünk a nappalira. Az ingatlan csendes helyen fekszik, közel a Csillaghegyi Gyógyfürdőhöz, kertje örökzöldekkel parkosított.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr1916239918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horex · http://horex.uw.hu/ 2020.10.22. 12:50:40

Vicc az egyik legszebb háznak nevezni a kockaházat. Biztos tetszik a tulajnak, de szerintem nagyon ronda

gabroca 2020.10.23. 08:16:38

@horex: jjaaaa és hol a garázs?

P806 2020.10.23. 08:30:31

Pénz rogyésig, viszont az ízlés morzsája is hiányzik mindegyikből.
De legalább hideg, rideg, mint a jég.
süti beállítások módosítása