Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Balatoni nyaralók - Déli part

2020. augusztus 13. 10:47 - KB_Dorka

Az Északi part után jöjjenek a Déli part legjobb nyaraló ajánlatai. Budapesttől távolodva bemutatjuk azt az 5 nyaralót, ami számunkra legjobban elnyerte tetszésünket. 

1. Siófok

Első állomás Siófok, ahol rátaláltunk erre az újonnan épült 92 m2-es nyaralóra, ami a siófoki árakhoz képest kedvező 54,9 millió forintba kerül. A Balatontól 1 km-re található kertvárosi zöldövezetben, így nyugodt és pihentető ottlétre számíthatunk. A házban 2 fürdőszoba és 2 hálószoba található.

2. Zamárdi

Zamárdiban a domboldalon egy gyönyörű balatoni panorámás nyaraló eladó. A ház teljesen új, parkosított és nincs berendezve, így az új tulajdonos saját ízlése szerint bútorozhatja be. A 105 m2-es házban 3 szoba és két nagy terasz lett kialakítva, amelyekről csodálhatjuk a kéklő Balatont. 

3. Balatonszárszó

Következő találatunk Balatonszárszón egy ikernyaraló 3 szobával 43,5 millió forintért. A nyaraló felújított, szép állapotban van, két nagy teraszán kellemesen tölthetjük időnket családunk vagy barátaink társaságában. A telek szépen parkosított, a másik háztól kerítéssel van elkülönítve.

4. Balatonlelle

A Kishegy lábánál fekszik ez az 51 m2-es befejezetlen ház egy hatalmas 3000 m2-es telken. A ház félkész állapotban van, jó nyílászárókat és tetőszerkezetet kapott. A nyaralóhoz betonút vezet, amin a Balaton partját 5 perc autós utazással el is lehet érni. A házat kedvező áron 16,9 millió forintért tudjuk megvenni. 

5. Balatonboglár

Elérkeztünk az utolsó állomáshoz Balatonboglárra, ahol egy 78 m2-es nyaraló eladó 30,9 millió forintért. A ház 2009-ben lett felújítva, így kapott új műanyag nyílászárókat, amelyek hő- és hangszigeteltek. Kábel TV és internet, ezen kívül fűtés és légkondi is bevezetésre került, így akár egész évben itt tartózkodhatunk. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr5116132552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

odamondó 2020.08.13. 13:28:05

Van itt pénz. 80 millióért több kilométerre a parttól és még medencét is a vásárló építsen magának.
süti beállítások módosítása