Költözzbe Magazin

Költözz el vagy Költözz be

Nagy lakások családok számára

2020. augusztus 11. 09:16 - KB_Dorka

A mostani cikkünkben elhoztunk néhány 100+ m2-es lakást, amely akár nagyobb családok számára is ideális lehet, hiszen azon kívül, hogy mindegyik min. 3 szobás, nagy terasszal vagy kerttel is rendelkeznek. 

1. Madárhegy

Első találatunk a 11. kerületben lévő első emeleti lakás, amely 100 m2-es alapterülettel és 32 m2-es terasszal rendelkezik. A lakás igényesen van kialakítva és berendezve, vásárolható hozzá garázs és tárolóhely is. A lakás csendes zöldövezetben helyezkedik el de közlekedés szempontjából mégis ideális.

2. Csillaghegy

A 3. kerületben eladó egy 147 m2-es lakás felújítva és berendezve. Egy csendes zsákutcában van a lakás, így nem kell félni az autós forgalom zajától. A pörgős hétköznapok után a fürdőszobában kedvünkre relaxálhatunk a masszázskád vagy a szauna segítségével. 

3. Ferencváros

Kiváló elhelyezkedéssel a Ráday utcában megvásárolató ez a 2017-ben épült belső kétszintes lakás. A nettó területe 126 m2, amelyben 3 hálószoba lett kialakítva. Hatalmas üvegablakainak köszönhetően nagyon világos lakás, emiatt gondolhatjuk, hogy könnyen felmelegszik a belső hőmérséklet, de ennek szabályozásáról egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

4. Népliget

Következő találatunk egy 162 m2-es földsziti lakás a Taraliget lakóparkban. A lakás 5 szobát tartalmaz és kertkapcsolatos, így kisebb gyerekekkel is jó választás. Felújításra nem kell költeni, jó állapotú és bútorozott ingatlan.

5. Zugló

A 14. kerületben eladó egy 50 lakásos társasház 6. szintjén egy 138 m2-es lakás 35 m2-es terasszal. A lakásban 2 lakosztály lett kialakítva saját fürdővel, egyikben szaunával. A közös helyiségben van a nappali és a konyha. A lakás előnye, hogy a beépített szekrények kialakítása nagyon praktikus, rengeteg hely van, ahova lehet pakolni.

6. Pasarét

A 2. kerületben a Pasaréti tér közelében eladó egy 146 m2-es lakás. 2007-ben épült az ingatlan, amely egy 200 m2-es saját kertet is tartalmaz. Ezen kívül a vételár tartalmazza a garázst és egy tároló helyiséget. A telek lejtős adottsága miatt 2 belső szintre van osztva a lakás, ahol a 8-20 m2-es hálószobák kerültek kialakításra. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magazin.koltozzbe.hu/api/trackback/id/tr6616116440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása